Császárosok! A ti babátok, illetve ti tudtatok aludni 3 ágyas kórtermekben éjszaka?
Ha minden okés és már 1-2 nap múltán el tudom látni a babámat, akkor éjjelre is otthagyják az ágyam mellett.
De ugyebár nem egyedül leszek a picivel, hanem 3 ágyas a kórterem, szóval még két másik anyuka csecsemője fog ott bömbölni éjszaka...
Külföldön szültem, itt az a szokás, hogy egy kórteremben csak császárosok vannak és 24 órát nem lehet felkelni, viszont a babák az első pillanattól az anyukáknál vannak. Az első 24 órában a nővérek látják el a babát, mindenért csengetni kell. De nagyon segítőkészek, ez nem probléma.
Viszont én semmit nem aludtam amíg bent voltam. 6 ágyas kórtermek vannak, első éjszaka fullon voltunk, következőn 5-en. A babák vagy kórusban, vagy felváltva sírtak. Több éjszakát nem maradtam, mert abba szerintem bele is halok. Én 2 éjszaka után hazajöttem, de itt ezt nem is tiltja semmi. Ha jól van az ember, akkor elengedik. Nekünk a szopi nem ment jól, ezért még azt akarták, hogy maradjak egy éjszakát. De mondtam, hogy akkor tápszert adok a babámnak, de nem bírok ki még egy éjszakát.
Meg aztán a 2. császárom volt, sokkal könnyebb volt minden mint az elsőnél.
Magyarország.
6-ágyas kórterem.
Császároztak. Császár után 6 órával már én láttam el a babát.
A babákat annyira nem zavarta a másik sírása, aludtak mint a bunda. Az Anyukák nem tudtak aludni:)
De igazából ha nem sírt senki gyereke sem tudtunk aludni, olyan izgatott akkor az ember, meg ugye napközben is 1-2 alkalommal 1-2 órát alszunk.
4 ágyas szoba volt de első nap nem volt velem, na azóta se aludtam 8 órát egyfolytában csak ott az intenzíven...
Aludni semmit nem aludtam pedig az én gyerekem egyszer kelt csak éjszaka s hamar vissza aludt.A többi anyuka horkolt és a babák sírtak borzasztó volt a tejem is elment.Emiatt bent akartak tartani de nem hagytam magam.Hazajöttünk 2 óra múlva már volt tejem.Ha lesz következő babám tuti fizetek 1 ágyas szobára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!