Ha az éjszaka közepén indul be a szülés, akkor kell szólni a kórháznak, hogy megyek, vagy csak bemegyek és kész?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire gyorsan zajlik majd le a dolog és hajnal 2-kor ne kelljen még arra várni, hogy kávét visznek az orvosnak.2014. júl. 27. 08:52
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nem kell odaszólni, elvileg minden kórházban van ügyeletes orvos aki ott is tartózkodik éjszaka. Ha fogadott orvosod lenne annak természetesen kellene szólni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom. Köszönöm a gyors választ.
2014. júl. 27. 09:01
3/9 anonim válasza:
Csak mész és kész, ahol én szültem csöngetni kellett a szülőszobán, rögtön jött az ügyeletes, nem aludt.
4/9 anonim válasza:
Én az Uzsokiban szültem ügyeletes orvosnál.
Még be se fordultunk a szülészetre, már jött az ügyeletes orvos, hogy irány a szülőszoba.
Nem telefonáltunk be, hogy megyünk. Mikor beértünk a kórházba, a portás telefonált fel a szülészetre, hogy jött egy kismama. Hozzáteszem, neki csak köszöntünk illedelmesen, de nem álltunk le kérdezősködni.
5/9 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor csak megyek, ha itt az idő. Köszönöm nektek is.
2014. júl. 27. 09:37
6/9 anonim válasza:
Nálunk is csak csengetni kell és kész. 2 ügyeletes orvos van a szülőszobán, egy non-stop ott van közülük, nem kell rá várni. Könnyű szülést!
egy debreceni kismama
7/9 anonim válasza:
Nem kell telefonálni. Egyszerűen bemész. Mi bementünk, felmentünk a szülészetre, ott szóltunk a szülésznőnek, ő van a pultnál, ő szólt az ügyeletes orvosnak. Pár perc múlva, már a vizsgálóban voltam. NÁlunk a fogadott orvosnak sem kell szólni, a kórház értesíti őket, ha valóban megindult a szülés, és nem vaklárma csak.
8/9 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm. Látom, hogy valaki nagyon kedvesen lepontozta az egyik választ, nem igazán értem, hogy miért. Részemről mindenkinek ment a zöld kéz.
2014. júl. 27. 11:29
9/9 anonim válasza:
Mi is csak csongettunk.hajnali 4kor ketpercesekkel.epp senki nem szult.ezert az ugyeletes szuleszno aludt es nem hallotta.ugyh telefon es arra felebredt:-)megvizsgalt es o hivta a dokimat es a szulesznot.husz perc alatt bent voltak mind a ketten.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!