Ha az éjszaka, vagyis 2 órakor elfolyt, folyt a magzatvíz, de még hajnali hétkor sem érzek fájást, akkor mi a teendő?
Persze, hogy be! Előfordulhat, hogy nem is lesznek fájásaid, viszont ha már nincs magzatvíz, az a babának nem jó!
Indulj!!!
Ha elfolyik a megzatvíz, vagy csak csordogál azonnal kórház!!
Indulás!
2 és 4 éve szültem. Mindkétszer a doki és a védőnő is elmondta mikor kell kórházba menni. Egyik a magzatvíz folyás.
A dokik, védőnők lettek azóta felületesek vagy a kismamák nem figyelnek rájuk?
Remélrm bementél már! Könnyű szülést kívánok!
Én a terhes osztályon voltam, mikor elfolyt a vizem. Azonnal vittek is le szülőszobára, pedig semmi fájásom nem volt. Kaptam infúziót és ctg-n voltam folyamatosan. Magzatvízszivárgáskor AZONNAL dokihoz kell menni!
Könnyű szülést Neked! :)
Hajnali 7-kor ez jó! :)
Na de a lényeg, hogy már éjszaka 2-kor menned kellett volna, ha folyik a magzatvíz, mert a köldökzsinór előre eshet és könnyebben rátekeredhet a baba nyakára.
Persze,hogy be kell menni.Nekem azt mondták,hogy 3 dolog van amivel azonnal kórházba kell menni.
1.vérzés, az soha nem jó.
2. elfolyik a magzatvíz.
3.ha rendszeres fájások vannak.
Remélem már rég bent vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!