Tegnap voltam a dokimnál, mert úgy éreztem szivárog a magzatvíz, megvizsgált közölte hogy minden rendben. Ma éjszaka megint csak 3 bugyit cseréltem mert folyamatosan jött belőlem egy vízszerű valami. Ha nem magzatvíz akkor mi lehet?
Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelőtt nem ennyire szülés előtti időben.
Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bőséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos
Szia
Én feltétlenül addig járnék a doki nyakára amig normálisan meg nem néz ....azért sztem az ember meg tud különböztetni folyást magzatvizet és pisit egymástól...
Amig bent voltam én a picivel a korházba 2 eset is történt ott...1ik: 40.hétben lávő kismama 2 napig panaszkodott h folyik szintén a doki lekezelte azzal h nem folyik semmi bizti folyás vagy pisi...és meg is szülte mert teljesen elfolyt neki....
a másik 24.hétben lévő 1 gyerekes anyuka 2 hétig panaszkodott h folyik a magzatvize lekezelték mindig ugyanazzal a 2 okkal mint a másikat....és szereztek vmi tesztet aztán kiderült h tényleg magzat viz....24 hetesen....és sajna azonnal ki kellett venni a picit mert alig volt már viz....sajnos nem tom h túl élte e a csöpség de mondták h igy van esélye....de ha hamarabb észre vették volna tudtak volna neki tüdő érlelőt adni és ugy 80% lett volna az esélye....
egyszóval a dokik leszarják h te mit mondasz azt hiszik h ők okosabbak...
és menj vissza h még mindig ez van és kész!!!!!
Köszönöm a válaszaitokat én is így gondolom, mert azért 32 évesen pontosan el tudom dönteni hogy folyásom van, vagy a magzatvíz szívárog.
Amúgy elég alaposan megvizsgáltak, de úgy gondolom hogy ez nem normális és azóta is folyik valami vízszerű belőlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!