Ha tegnap egész nap folyamatosan voltak jóslóim, meg éjszaka is felkeltem rá, akkor közel lehet az idő? 39km
Figyelt kérdés
Szinte nem is volt szünet, mindig éreztem.2010. máj. 4. 07:57
1/9 anonim válasza:
Igen, akkor már elég közel. :) Jó egészséget Nektek!
2/9 anonim válasza:
Igen! Lassacskán készülődhetsz! Minden jót! Könnyű szülést! Zs.
3/9 anonim válasza:
Igen, úgy tűnik, hogy hamarosan kezedben tarthatod a babát :) Könnyű szülést kívánok és minden jót!!!
És várunk vissza! :)
34 hetes kismama
5/9 anonim válasza:
08.36-os vagyok. Megszületett a baba? Minden rendben volt szülésnél? :)
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, 3680 gramm 52 cm Benedek. sajnos császár lett, mivel fájás gyenge lettem, valamint minél erősebb fájások jöttek, annál jobban gyengült a pici szívhangja. A fejére, a nyakára és a vállára volt tekeredve a köldökzsinór. De már jól vagyunk.
2010. máj. 16. 17:01
7/9 anonim válasza:
08.36-os vagyok, gratulálok a kisfiadhoz! Szép nagy baba lett :) A császár: jobb így, mert a baba és a mama egészsége a legfontosabb. Én eleve császárra készülök, nekem programozott lesz, pont mához 4 hétre kell befeküdnöm.
Szép lett a kisfiatok neve :)
Minden jót és jó babázást!
8/9 anonim válasza:
Gratulálok a babához! Tudod, nem a szülés milyensége, hanem kettőtök egészsége a fontos :) Ha császárra volt szükség, akkor most így alakult : Az a fontos, hogy mindketten jól vagytok!!!! Üdv: 2. válaszoló Zs
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
2010. máj. 17. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!