40. hetes vagyok. Éjszaka óta kb15 20 percenként elkezd fájni a derekam és a hasam, de rövid ideig tart. Ez jóslófájás lehet? Mennyivel szokott ez lenni szülés elött?
Én is kakaóscsigát ettem szülés előtt, kihánytam vajúdás közben.... :) de még mindig jobb volt, mint az első szülésemnél, akkor semmit nem ettem és epét hánytam. Felemelő érzés volt fájások közepette... :P :)
Egyébként szerintem is hamarosan meglesz a picid, állítólag a szülés előtt közvetlenül nem sokat mocorognak már (én erre már nem emlékszem, az enyémek már 7 és 9 évesek).
Ja, és könnyen lehet, hogy kihúzod reggelig, nekem az elsőnél hajnali 3 körül kezdett csordogálni a magzatvíz, majd lassacskán indultak a fájások és csak este 17.40-re lett meg a lányom.
A fiamnál meg valamikor reggel 8-9 táján kezdődtek a fájások, szépen erősödtek, délben kórház, majd vajúdás hajnali 5-ig. Előtte burokrepesztés volt kb. fél-1 órával.
Sok sikert, kitartást és nagyon jó egészséget kívánok!
Mi újság? Majd írj ha tudsz!
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!