Mivel jár a szülés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szia!
Hidd el, nem kell félni! Annál szebb dolog a világon nincs!
Ha fél, keress olyan kórházat és orvost, akiben megbízol, beszéld meg vele még a teherbeesés előtt,hogy mire számíthatsz! Sok helyen szülhetnek gátvédelemmel, és akkor nem vágnak, varrnak!
Ha vágnak, azért teszik, hogy segítsenek neked, meg a babának, minél gyorsabban megszületni. A vágás nem fáj, nem is érzed, jó esetben a varrást sem (én egyáltalán nem éreztem:)
Még véletlenül sem volt szörnyű, gondolj bele, ha mondjuk gyökérkezelésre mégy a fogorvoshoz, ott sokkal szörnyűbb dolgok zajlanak, mégis túléled:) Ennek meg legalább értelme van.
Bármennyire fáj, bármit is vágnak, a szülés ezzel jár, és ha már ott tartasz majd, hogy babát vállalsz, akkor már nem ez fog számítani. Inkább csak a baba egészsége. Utána pedig a vágások ellenére is egy örök élmény marad, mert az eredménye egy kisbaba.
Nekem tök nehéz szülésem volt, de a kislányom fantasztikus. S ez a lényeg! :)
2.babám 1hetes. Simán szültem, az utolsó pillanatban a dokim közölte, dönthetek, nyomok egyet, a szülésznő segít, és 50%kibújik a kicsi, nem repedek, vagy nyomok segít a szülésznő és szrá repedek, vagy nem nyomok most, vág egy hangyát, és repedés nélkül úszom meg biztosan.
Vágott, kezdő és záró öltéssel 4öltés volt összesen. Kellemetlen amikor összestoppol, meg baromi hosszú, ha szépen dolgozik.
Tegnap kiszedte a varratokat, picit duzzadt még a gátam, de törökülök, futok, van egy egy hülye mozdulat amit érzek. Slusz.
Ha nem muszáj akkor nem vágnak bécsikaput. A vágást nem érzed, és a szülés utáni rendbetételben nem a varrás a legrosszabb, hanem amikor szépen kitisztítják a méhüreget, az sem fájdalmas, csak baromira xr érzés. De való igaza, ott nem házaséletet élünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!