Hamarosan szülök, félek, hogy a szülőszobán összekoszolok valamit szülés közben. Mit fognak szólni a szülésznők? Lehet, hogy éjszaka fog megindulni a szülés. Ki fog utánam takarítani?
Mi az, hogy "jól is van így"?
Nem azért van a takarítónéni, hogy utánam takarítson!
Összekoszolsz vmit?
Ha megindul a szülés, max magzatvízzel koszolsz össze bármit is.
Van takarítónő.
Egyébként én a szülőszobát koszoltam össze, odahánytam az ágy mellé. Hirtelen jött és nem tudtam visszatartani. Ez van. Jött a takarító nő. Bocsánatot kértem tőle, megnyugtatott, h ez előfordul.
Azt írod, nem azért van a takarító nő, h utánad takarítson. Akkor hogy gondoltad? A párod megy utánad a felmosó cuccal vagy majd te takarítasz 2 fájás között???
1es vagyok. Ne haragudjál már, de egy ilyen kérdés után még te oltogatsz engem? Vicc...
Azért van jól, mert tisztán szülni nem lehet. Lesz magzatvíz, vér esetleg pisi kaki is, egyszerűen lehetetlen tisztán szülni. Ezt felbírod fogni vagy még részletezzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!