Az egyik előző kérdésről jutott eszembe, ezért írtam külön kérdésbe: akinek éjszaka indult be a szülés vagy akkor szült, nem volt nagyon kimerült?
:) ez aranyos. Első baba lesz, ugye??? Nyugi, sem az erősebb fájásoknál, sem a szülésnél nem fogsz aludni:)))
nekem este 8kor kezdődtek a fájásaim, éjfélre született meg a lányom. Semmi fáradtságot nem éreztem, nem volt rá lehetőségem:)
Aranyos :)
Hidd el, nem fogsz elaludni. Én szerettem volna, mert nagyon elhúzódott a dolog, de mire ledőltem, jött az újabb fájás, akkor pedig fel kellett tápászkodni, mert állva kicsivel könnyebb volt kibírni.
Két éjszakát nem aludtam, de a 2. éjjel simán megszültem a lányomat. A végére nagyon elfáradtam, kb. pont addig tartott az erőm, ameddig kellett :)
Ha nem bírja már a szülő nő, akár császár is lehet belőle, ahogy olvasgatom a sztorikat.
Ja, nem ittam semmit, nem kellett pörgetőszer, az iszonyatosan erős fájdalom elég volt... :)
ez tetszett :-DD
hajnal 5kor indultak meg a fájásaim, arra ébredtem. Egész nap elvoltam itthon, csak az 5 perces fájásoknál mentünk be a kórházba este fél 9re, babó hajnal 1re lett meg. Tény: a végére elfáradtam, de aludni nem aludtam el. Nyugi, Te sem fogsz :-)
Az adrenalin annyira felpörget, hogy a szülés után nem bírsz majd elaludni még jó néhány órán keresztül.
Inni csak ásványvizet ill. szőlőcukros vizet ittam, hogy legyen energiám a kitoláshoz. Nekünk bejött a módszer.
Sok szerencsét a szüléshez!
Igen, tényleg első baba lesz, és az anyja egy álomszuszék :)
10 órákat szó nélkül átalszok, ezért nem tudom, hogyan lehet kibírni az éjszakázást.
Ez tényleg aranyos kérdés. No, én éjjel azt se tudom hol járok, olyan mélyen szoktam aludni, mégis mikor szültem, eszembe se jutott, hogy álmos vagyok.
Éjjel 3-kor ment el a nyákdugó, arra ébredtem, hogy tiszta barna nyák az egész combom. Álmomban a lábaim közé tettem egy törölközőt, arra sem voltam képes, hogy lemossam magam. Azért a férjemnek szóltam, hogy jöjjön aludni, mert ő még ébren volt akkor (pc-n játszott). 5-kor kezdődtek a fájások, de akkor már nem bírtam aludni, zuhanyoztam, összepakoltam a maradék cuccokat. Nekem egyből 5percesek voltak a fájásaim. 6-kor hívtam fel a szülésznőt, hogy mi legyen, mondta lassan indulhatunk. Még akkor kávéztunk egyet a férjemmel, ő megreggelizett, aztán fél 8-ra értünk a kórházba, fél 1-re született meg a babám. A vajúdás alatt a fájások között volt, hogy elszuszókáltam. De utána nem aludtam, és még egész éjjel sem aludtam, mert néztem a babámat, és izgultam, hogy mi lesz most, hogy anya lettem. Csak a szülés másnapján tudtam aludni, viszont akkor olyan mélyen, hogy a szobatársaim ébresztettek fel, hogy sír a babám.
Szóval ne izgulj, nem leszel álmos, meg fogsz tudni szülni :)
Könnyű szülést kívánok neked!
Én is álomszuszék voltam eddig!
Én éjjel 1:29 kor ébredtem görcsökre (5 percenként)úgy kipattant a szemem hogy reggelre lett meg a kislányom,de még utána este sem aludtam egy percet sem éjjel!És ez nem vicc!Mindig alig vártam h hozzák szopni,meg h második nap ott maradjon már velem!
Nem fogsz elaludni,már annyira fogod várni a pillanatot,h mikor elkezdődik,majd kiugrassz a bőrödből,h nemsokára láthatod,mindegy hány óra lesz!
könnyű szülést 2 hetes Fannika anyucija
:-)
Nekem éjfélkor indult a vajúdásom, tehát pont kimaradt az alvás. Bizony kimerült voltam, az orvos szőlőcukor fogyasztást javasolt a vajúdás alatt, attól tényleg erőre kaptam.
Ha álomszuszék vagy, inkább amiatt aggódj, szülés után otthon hogy fogod bírna a babával! :)
Szülés alatt, ne félj, nem lesz ilyen problémád.
Amúgy szerintem jobb is éjszaka szülni, olyankor nincs olyan nagy nyüzsgés a kórházban, a nyugalom megnyugtat téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!