Hamarosan szülök, félek, hogy a szülőszobán összekoszolok valamit szülés közben. Mit fognak szólni a szülésznők? Lehet, hogy éjszaka fog megindulni a szülés. Ki fog utánam takarítani?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 16:53
11/13 anonim válasza:
Ez a kérdés jó volt, legalábbis arra, hogy mindenkinek adjak zöld kezet + nevettem egy jót így estére .......
12/13 anonim válasza:
Hát nagyon sok mindent összekoszolsz. Most nem akarok gusztustalan lenni, de a szülés valóságához a következő is hozzátartozik: én a beöntés után nem jutottam el a wc-ig például. Elhiheted, hogy nem én álltam le ott takarítani két fájás között. A magzatvizem is folyt folyamatosan. Ahogy járkáltam, mindenhol csepegtettem, ráadásul véreset, mert tágultam is közben, de ugye sétálnom kellett, hogy a gravitáció besegítsen. Burkot is kellett még repeszteni, mert felülről repedt meg és alul a baba fejénél még ott feszült a burok. El tudod képzelni, mennyi véres víz ömlött ki belőlem akkor? Szóval, ne aggódj. A szülés kicsit gusztustalan, de a legcsodásabb élmény is egyben. A részletekkel meg nem kell foglalkozni. A takarítás nem a te feladatod, neked arra kell koncentrálni, hogy megszüld a kisbabád. Jah és szülés után két napig ömlött a vér belőlem. Rengetegszer cseréltek huzatot és ha felkeltem pisilni, összevéreztem a padlót. Soha senki nem szidott össze ezért.
13/13 anonim válasza:
Én végig csorgattam a folyosót véres magzatvízzel, kétszer kellett nyomnom, mindkétszer bekakiltam. Annyira fájt, hogy ez érdekelt hidd el a legkevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!