Ha épp a fogadott dokid lenne az aktuális ügyeletes a klinikán ugyanannyi pénzt adnál neki, mintha "ugrasztani" kellene mondjuk az éjszaka közepén?
Nekem pont a fogadott dokim volt az ügyeletes aznap amikor szültem. Igaz, azt nem tudom, hogy a munkaideje végig szólt-e amig meglett a picim, de tény, hogy velem együtt még 3 másik nő is szült és rohangált hozzájuk (tehát gondolom más doki nem volt bent akkor).
Én azt adtam amit korábban elterveztem, vagyis ez nem befolyásolt semmit. Ha jól emlékszem 70.000.- adtam neki (az egyszeri anyasági segélyt). (tavaly júliusban szültem)
6 hetente hívott a magánrendelésére, egy alkalom 12.000.- forint volt, plusz ha gyógyszert kellett írnia az 1.000.-, a végén az NST-k-ért külön 3.000.- kellett fizetni.
Szóval nem tagadom megkérte az árát.
Egyébként nem volt fix tarifája.
Tisztában vagyok vele, hogy az a hír járja, hogy a terhesgondozás 10x-ét illik adni a szüléskor, de én azt soknak találtam. Aztán hogy ő vajon mit szólt az adott összeghez, arra azért kíváncsi lennék...
Én ugyanannyit adnék akkor is ha éppen ügyeletben lenne az orvosom. 3 hetente járok hozzá magánrendelésre 10.000Ft, a genetikai ultrahangokat a kórházban végezte, azokért nem fizettem. Az Nst-t szintén a kórházban fogja csinálni, azért sem fogok fizetni, a szülésnél fix tarifája van 80.000 Ft.
Komárom-Esztergom megye
igen, tényleg rengeteg pénzt otthagyunk a dokinál egy terhesség-szülés alatt. :(
Én is párszor ki voltam akadva, főleg mert problémamentes terhességem volt. Szóval a magánrendelés, (ahol egyébként folyamatosan csúszás is volt ráadásul hiába voltam időpontra hívval) annyiból állt, hogy bementem, megultrahangozott, aztán lényegében kijöttem. Szóval ennyi, és ezért alkalmanként 12 ezer forint.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!