Szült valaki mostanában SOTE I. ben? Milyenek a tapasztalatok? Esetleg úgy hogy nem volt fogadott orvos, szülésznő? Szülésznők közül ki a legjobb, akik ügyeletes dokival is szülnek, mennyiért vállalnak?
Szia,
most januárban szültem ott. Volt fogadott doki és szülésznő is. Nekem indították, így reggel 7-től voltam bent a szülőszobán. A szülésznőt Erzsikének hívták, középkorú és nagyon kedves, 30 év rutinnal a háta mögött. Mindent mondott, hogyan csináljak, mikor mi lenne a jó a babának. 5 óra volt a szülés, első baba. A szülőszoba teljesen rendben volt, oda nem mászkáltak be. Volt labda, ami nekem sokat segített! Zuhanyozni is lehetett közben, mert a melegvíz jó hatással van a lazulásra. Én 40-et adtam neki, mert profi volt!
Ami fontos(és nekem nem mondtak előre),vigyél tisztító-és fertőtlenítő szert!
8 emberre jut egy wc,zuhanyzó,amit jó esetben reggelente 3 perc alatt kitakarítanak..
Sajnos a higiéniát tekintve nincsenek valami toppon..
Csecsemősök nagyon leterheltek,nekem is inkább a tapasztaltabb anyukák segítettek.
Az orvosom már nem dolgozik ott,így nem tudom ajánlani,vele viszont nagyon meg voltam elégedve..
Akit messziről kerülj el,ha teheted,dr.Kovács Eszter,nála rosszindulatúbb orvossal,én még nem találkoztam..
Amúgy tényleg kibírható az a pár nap,a baba kárpótol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!