Szülés után a 6 hetes kontrollra a pontosan a 6. héten kell menni? És fogadott orvoshoz (ha ő nem volt benn szülésnél ügyeletes orvos) vagy SZTK-s rendelésre mentetek?
Mehetsz később is, az nem gond, én is csak azért sürgettem a dolgot, mert a szülés előtt már 3 hónappal el voltunk tiltva a szextől és ezért már eléggé hiányzott a dolog... :)
Kontroll nélkül meg nyilván nem álltunk neki...
Szerintem nyugodtan mehetsz máshová is...
Szia!
Nem, nem gond. Na jó, annyiban gond, hogy az ember lánya (én is így voltam) addig nem nagyon mer "virgonckodni" a párjával, amíg a doki rá nem bólint.
Viszont: ha nem ment be a szülésre a fogadott orvos (mondom ezt úgy, hogy az én orvosom alig 2 héttel egy családi haláleset után OTT volt), akkor nem hiszem, hogy szeretném, ha továbbra is ő lenne az orvosom. Barátnőid nem tudnak más nőgyógyászt javasolni?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor megnyugodtam, hogy nem gond, ha nem pontosan 6. hétre megyek orvoshoz.
Utolsónak: Csak azért mennék ahhoz, aki fogadott volt, mert szülés előtti napokban többen is vizsgáltak és volt aki elég durva volt, és nem szeretnék most is így járni, ill. konkrét időpont van nála. Sztk-ba meg nem szeretnék egy fél napot ücsörögni, mert volt már rá példa, hogy itthon hagytam a babát anyósommal, tejet lefejtem neki, és mégis ha alvásból felkelt, alig akarta abbahagyni a sírást. És csak 2 óráról volt szó. Szegényt sajnálom, hogy emiatt sírjon órákat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!