Első babánál fogadott orvos, másodiknál nem! Miért?
Szia, Megmondom őszintén, én is sokat gondolkozok ezen.
Megvolt az orvosom, körbevittek a szülőszobán, de mivel korababám lett, nem szülhettem ott. a 35. hétig ugyanis az a szabály, hogy ha lehetséges, még szülés előtt elvisznek egy olyan kórházba, ahol speciálisan el tudják látni a picit, így nem a babát kell mentővel zötykölődtetni az úton.
A SOTE női klinikájára kerültem, ahol gondosan és szakszerűen láttak el engem is, a babát is. Maximálisan meg voltam elégedve.
Emiatt én is feltettem a kérdést, ha esetleg lesz második, akkor azt a pénzt inkább a babára költeném, mert az orvost, aki bent van, fizeti a TB, a hálapénz meg elvileg azért van, hogyha esetleg egy családi vacsora mellől kell felállnia miattam, akkor legyen megfizetve.
Anyósom mesélt olyat, hogy egy ismerőse a második babával elindult a kórházba, de nem ért oda, ezért egy útba eső kórházban megszült, ő is meg volt elégedve.
VISZONT szerintem ez igazából szerencse kérdése, mert ha nem fog ki az ember egy normális orvost, vagy szülésznőt, akkor nem biztos, hogy szép emlék marad. (Találkoztam undok szülésznővel is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!