Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » VBAC fogadott orvos nélkül?...

VBAC fogadott orvos nélkül? Aki megpróbálta, és sikerült, vagy mégsem, leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Barátnőmnek sikerült:)

Volt fogadott Dokija, denem voltott a szülésnél,és ügyeletesnélszült...De minden rendben volt!

Egy másik barátnőm első császár után 2 évvel szült hüvelyi úton fogadottnélkül!Csaka terhesség alatt mondtamindig a dokiknak!

Azóta 3.gyerkőcükis van ő is simánszületett!5évalatt szültemindet!

Sok sikert!

2012. aug. 4. 09:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nagyon biztató :)
2012. aug. 9. 05:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is császár volt az első, második remélem hüvelyi lesz. Külföldön ezzel nincs semmi probléma, még akkor sem ha nem telik el sok idő. Itthon valamiért nem szeretik.

Találtam egy érdekes történetet..

[link]

2012. aug. 13. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudok írni,csak annyit hogy a bátyám császárral született 85 szeptemberében én meg természetes úton 88 januárjában.Ha a 80'-as években lehetséges volt akkor most miért ne lenne?
2012. aug. 13. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Őket ismered? [link] Tudom nem igazán a kérdésre a válasz, emiatt bocsi.
2012. aug. 13. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem szintén az István kórházban sikerült.

dr.Bábinszki Ágota volt az orvosom,akit mindenkinek tudok ajánlani

2012. aug. 15. 00:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztató választ, nagyon aranyosak vagytok :).

Itt igazából a "fogadott orvos nélküli" vbac-re lettem volna kíváncsi, de nem baj, ez is reménykeltő, hogy sikerült nektek! :)

2012. aug. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!