Szegeden, a női klinikán fogadott orvos nélkül szült kismamák. Írnátok tapasztalatokat?
Szia
Igaz, nekem van fogadott orvosom és szülésznőm id, de a amikor voltam ben t a klinikán vizsgálaton (fájások miatt kellett bemennem), akkor az ügyeletes orvos is és a szülésznők is nagyon ranyosak voltak. Pont a mellettem lévő helységben szült egy nő és mindent hallottam. Nagyon aranyosak voltak vele. Pedig az ügyeletes dokinál szült.
Szerintem normálisak az itteni orvosok. Jó, biztos vannak kivételek, de én akárhányszor voltam bent aKlinikán mindig csak normálisakkal találkoztam. (második gyermekünket várjuk, az elsővel több mint egy hetet kellett bent feküdnöm).
Kedves 2.!
Kit ajánlottak? És pontosan mikorra vagy kiírva?
Én szept23-ra vagyok kiírva a második babával. Lehet, találkozunk. :)
Első vagyok
Sziasztok
1. válaszoló vagyok!
Nekem a kiírt időppontom szept. 23-a, de szerintem előbb fog érkezni. Szabó Kornélnál fogok szülni, a szülésznőnk pedig Róka Katalin lesz. :)
Hogy vagytok? Hogy álltok a készülődéssel? Vizsgálatok? Jóslók, keményedések vannak már? Méhszájatok hogy áll? Fiú-lány lesz? Neveket tudjátok már?
Mi kislányt várunk, Izabella Nóra lesz a neve. Ő a második gyermekünk, már van egy 3,5 éves kisfiunk. :)
Szilvi
A 2. vagyok. Nálam minden rendben. Nincs keményedés, csak a jobb oldalamon a derék résznél becsípődtem.Jövő héten megyek Szegedre vszínű, ha a dokinak is jó. Vszínű nem választunk dokit, mert sokba is kerül és már csak egyszer tudunk vele találkozni, akkor meg mindegy, a többit sem ismerjük. Szülésznőt hogy választottatok? nekem azt mondta az aki körbevezetett, vmilyen Nóra, hogy nem igazán lehet válogatni, aki éppen be van osztva, s ha többen szülünk egy időben jójózik az emberek között.
Nálunk is kislány lesz. Kamilla Hanna. A Hannát már 10 éve kitaláltuk, de azóta kicsit felkapott név lett, s úgy volt nem is adjuk ezt, de az évek alatt annyira berögzült(már mikor a szobáját csináltuk pár évvel ezelőtt, akkor is így heveztük), hogy 2. névnek beraktuk.
Én még nem nagyon vagyok összepakolva, csak úgy kb. Tudom már kellene, de annyi minden van még,megaztán vásárolni is kellene még 1-2 dolgot.
Én is nehezen mozgok már, s főleg a mellem alatt szokott sokszor fájdogálni. Mondtam a dokinak, mondta, a gyomrom az, ami felnyomódott, szóval egyszerre nem is tudok már normálisan enni, mert nem fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!