A debreceni klinikán ha nincs fogadott orvos hogy zajlik a császármetszés?
1 , ha ne adj isten faros marad a baba még az utolsó pillanatban is,befektetnek előbb?
2, vagy ha nem és rám jön a szülhetnék besétálok a szülőszobába és a papírok alapján tudják hogy faros a baba és szépen tolnak a műtöbe?
3, egyáltalán hogy zajlik itt egy császármetszés?
mennyi ideig kell feküdni?
4, ideadják azért a babát hogy ellásam, és szoptathassam?
5, mikor kerülök le az osztályra?
köszönöm szépen ha valaki válaszol
31 hetes kismama.
ha faros marad,akkor programozott császár lesz.előre megbeszélt időpontban bemész,és a szülőszobán megcsinálják a császárt.Ha hamarabb beindulna a szülés,akkor bemész,és akkor csinálják meg.Tesómnál így volt,hétfőre volt kiírva programozott császárra,de előző héten csütörtökön elfolyt a magzatvíz.Bement a szülőszobára,és délelőtt meg is csinálták neki.nem volt fogadott orvosa.
úgy emlékszem dél-13 körül volt a császár,aznap még fent aludt,másnap vitték le osztályra.a baba végig vele volt,nem vették be a csecsemősök telt házra hivatkozva.így nem volt könnyű ellátni,mert fél óra volt,mire fel tudott ülni,azt is úgy,hogy az űgy végébe volt kötve a köntös megkötője,és azzal húzta fel magát,a baba meg addig ordított.azt hiszem 5 napig volt bent Tesóm.
a császár úgy zajlott,hogy kapott beöntést és borotválást is,majd kapott gerincbe érzéstelenítőt.Sógorom nézhette a császárt az üvegfalon keresztül,neki adták oda a babát,amíg Tesóm összestoppolták.
köszönöm szépen a részletes leírást.
akkor ha bírom a fájdalom miatt ( a varrat miatt) akkor nem kell hogy elvigyék a babát ha én nem akarom?
ott lehet velem mint sima szülés után végig a kórteremben?
és szoptatni tudott tesód?!
nem viszik el,csak ha kéred,a klinika bababarát elvileg,így veled lehet a baba végig.nekem is volt császáros szobatársam.
igen,tudott szoptatni a Keresztfiam 1,5 éves koráig
de készülj fel,hogy a csecsemősök barbárok,nem segítőkészek,így a túlélésre koncentrálj.én is úgy voltam vele,hgy csak ezt a pár napot bírjam ki,otthon majd szépen beáll minden.szó szerint baszogatnak,de nem segítenek.de nem akarlak megijeszteni,remélem ez változott
jaj de hogy írtál
legalább tudom mire számítsak.
igazándiból nekem második baba, kislányomat is a klinikán szültem csak hüvelyi úton. sajnos tudom milyenek a körülmények..
csak most belém nyilallt mi lesz ha a kisfiam nem óhajt időben megfordulni még mindig faros..és ezért kérdeztem mire számítsak ha esetleg vágnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!