Ha a fogadott orvos szabin van, és ügyeletesnél szülök, akkor az ügyeletesnek szokás pénzt adni?
Nekem volt orvosom, vizsgálatonként 10ezret kért. Jártam hozzá magánba is és a kórházba is. Mindig elkérte, kivéve az NST-ken már!
Amikor beindult a szülés és az ügyelet befektetett a kórházba, akkor derült ki, hogy ő elment szabira. Egy szót se szólt, hívni se tudtam befele menet, mert ki volt kapcsolva. Pedig, ha 70× nem hívtam, akkor egyszer sem!
Végül császár lett a szülés vége és az ügyeletes orvos nem várt már tovább (nem tudták sehogy sem elérni), megműtött.
30ezret adtam neki, mert nagyon szépen megcsinálta a varrást és hétvége ide-oda, minden egyes nap bejött hozzánk.
6 hetes vizsgálaton kapta meg, mai napig hozzá járok vissza.
A fogadott orvosom szülés után 2 héttel felhívott, hogy kerestem párszor, mi a gond?!
Közöltem, hogy 40+5 naposan megcsinálták a császárt és köszönöm a semmit.
Azóta kerül a kórházba, ha meglát.
Szóval, én nem adnék annyit az ügyeletesnek, mint a fogadottnak gondolom, de persze meghálálnám valamennyivel neki.
Kedves második válaszoló, azért nem semmi, hogy ilyen dolgok megtörténnek. Nem ezt várná az ember 9 hónap "gondozás" után.
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!