Fontos! Mit csináljak, ha a dokim elzárkózik a császártól, pedig az előző is az volt?
Figyelt kérdés
Fogadott orvos, az előző babám császárral született (nem nála). Közölte, hogy ő nem nem fog megcsászározni "csak úgy", de én ezt szeretném, nem akarok kockáztatni, szeretném ha le lenne fixálva.
Mit tegyek? Eléggé idegesít ez a dolog, ami ugyebár nem jó. Már felajánlottam neki, hogy pár tízessel megspékelem a tarifáját (nem vágna földhöz) vagy mondja meg mennyit kér érte, de így sem akarja. (Már mondtam neki, hogy fáj a hegem, de azt mondja tudja, hogy csak azét mondom, mert császárt akarok :/ Amúgy annyira tényleg nem gáz, de néha bizony valóban fáj)
2014. nov. 8. 20:23
41/41 anonim válasza:
hú de sok irigy nő van, akik azért mert szenvedtek a szüléssel, másnak is ezt kívánják...mindenki szüljön úgy ahogy akar, saját döntés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!