Félek a császártól, kapok egy kis bátorítást?
1. Méhfejlődési rendellenességem van, ami kizárja a természetes szülést.
2. Úgy tudom alap esetben is két császár után már csak császároznak, a hegszétválás veszélye miatt.
Szóval nem az én kívánságomra történt egyik sem.
Na majd én megnyugtatlak! :D
Szerintem ember nincs a földön, aki tőlem jobba félt volna a császártól... Rettegtem, de ebben semmi túlzás nincs, komolyan.
Az érzéstelenítést úgy beadta a doki, hogy észre sem vettem. Semmit nem éreztem, őszintén.
Amikor már a fertőtlenítővel törölgetett a dokim, frászt kaptam, mert még tudtam mozgatni a lábujjaimat és éreztem azt is, ahogy törölgetett. Mondta, hogy ez nem olyan lesz, hogy semmit nem érzek majd, finom nyomdosásokat fogok, de fájdalmat nem, higgyem el. És tényleg úgy volt. Egyedül az volt kicsit kellemetlen, amikor a másik orvos felülről rásegített egy kicsit, kinyomni a kislányomat. Mert az érzéstelenítő a mellkasomig nem hatott, ő meg ott nyomdosott. De nem volt vészes, egyáltalán. Onnan, hogy felvágott, kb. 2 perc múlva kinn volt a kicsi, a varrás több ideig tartott, de abból sem éreztem semmit. És húznak eléd egy lepedőt, nem fogsz látni semmit. És mivel gyorsan kinn van a baba, onnantól már nem is figyelsz arra, mit csinálnak veled.. :) Megmutatják azonnal, aztán kicsit kicsinosítják és mielőtt összevarrnának, mégegyszer odaviszik neked, hogy összepuszilgathasd.
Én az elsőt simán szültem, most a kicsi 8 hónapos, őt császárral, az első 24 óra nehezebb utána, mint sima szülés után, de a gátmetszés után se egy leányálom a mozgás, így utólag azt mondom, nagyon kellemes élmény maradt számomra a császár. Ezen én lepődöm meg a legjobban, de tényleg. A legjobbakat!!!!
Nem kell félni úgy elérzéstelenítenek hogy nem fogod érezni.
Ez egy műtét amit nem érzel, bár engemet nem altattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!