Rettegek az újabb császártól mit tegyek?
Első gyermekem farfekvés miatt császáros lett és maga volt a pokol! A műtét közbeni oxitocintól azt hittem szétszakad a szívem, iszonyú fájdalmaim voltak, utána pedig el kezdtem érezni amit az orvos csinál, végül elaltattak menet közben, csak arra eszméltem mikor magamhoz tértem, hogy semmi mást nem tudok csak hányni... Az orvos szerint előfordul, hogy nem jól hat az érzéstelenítő... :(
A műtét utáni 1 hónap is borzasztó volt, sírva keltem és sírva feküdtem annyira fájt a hasam...
Nagyon féltem egy újabb terhességtől, de szerettünk volna egy kistestvért és biztattak, hogy lehet természetes szülésem! Most vagyok 33 hetes és a hegszétválás plusz magas vérnyomás miatt programozott császárra írtak elő! Iszonyú halálfélelmem van, nem akarom újra átélni a műtétet!
Hú, ez durva. Most is ugyanannál a dokinál fogsz szülni?
Nekem csak kellemes élményeim vannak a császárral kapcsolatban, semmit nem érzetem, és utána sem volt semmi gond. Kicsit nehezen keltem fel az ágyból, kicsit tompa szögben jártam pár napig, de abszolút kibírható volt.
Szóval szerintem ez nem egy átlagos eset ami veled történt, nem hinném, hogy másodszorra is megtörténik ugyanaz.
Nem tudom mit csináltak veled, de én tuti másik dokinál szülnék. Ennek nem így kéne történnie mint amit leírtál, lehet valami komplikáció volt esetleg műtét közben?
Sajnos nagyon sokunknak vannak rossz emlékei a szülésről/császárról.
Szerintem beszélj az orvossal akihez jársz. Ő tudja, hogy volt és biztos nagyon fog vigyázni rád.
Talán meg kéne próbálnod, hátha a férjed is beengedik.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!