35hetes pocakos vagyok és a babóm még mindig faros. Rettegek a császártól és a dokim szerint császár lesz. Hogy tudnám a babóm "befordítani"? Akit császároztak és programozott volt, h készült rá fel lelkileg?
Szia! Vannak praktikák amik segítik a befordulást pl. naponta 20 percet kutyapózban kell lenni, letámasztod a könyöködet és úgy, remélem érted hogy hogy mondom:)
Egyébként ha itt ezen az oldalon beírod a keresőbe, biztos kiad több módszert, van még egy pár amiket én is itt olvastam! Sok sikert! Üdv: 36 hetes kismama
35 hetes babának már nem nagyon van helye forgolódni! Elég nagy baba már!
Én is császárral szültem 36 évesen az első kislányomat.
Pedig koponyavégű volt, de a dokim nem kockáztatott.
Sokkal jobban éreztem magam, pedig combközéptől-combközépig van a hasam kettévágva,mint a kórteremben lévő másik anyuka, akit hagyott a dokija órákat vajúdni és utána szétszaggata a baba, mert a feje mellett volt a keze és úgy bújt ki.
Nem ijesztgetésként irtam!
Kellemes babavárást!
Üdv 14 hónapos nagylány boldog anyukája
szia!
ne félj a császártól,a lényeg h a baba egészségesen kintlegyen.
egyébként: négykézlábra kell állni,pici terpesz, a könyöködre támaszkodj le,tedd rá a fejed-vagyis a feneked fent,a fejed lent-és nagyon finoman ringatózni kell.. ettől állítólag befordul..
nekem más miatt lett császár,de hallottam h ez segíthet
Nekem a 28 hetes UH után merült fel a császár gondolata. Én is bepánikoltam. Aztán megnyugodtam, lesz ami lesz, a baba bennt nem maradhat. 36 hetes voltam, amikor barátnőm szült. 21 óra szenvedés után megváltás volt neki a császár. Akkor már azért paráztam, hogyha már császár, akkor legalább ne szenvedjek előtte. Bejött.
13 nap túlhordásom volt, nagy volt a baba és kisfiú. Az első rosszabb eredménynél áttoltak a műtőbe és kivették a kicsit. Utána fájt piszkosul, de ott volt velem az egészséges és gyönyörű kisfiam, akiért bármit elviseltem volna.
Egy jótanács: fogd fel úgy, hogy neked ezt a lapot osztották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!