Mit tehetnék ha már betegesen rettegek a szüléstől?
Szia!
Érdemben nem tudok segíteni,mert ez miatt még teherbe se tudok esni. :-(
De járok pszichológushoz(tb alapon) és sokat segít nekem.Bár kikötöttem,hogy csak császár lehet és ez megnyugtatott.Semmi más,csak ez.Már "csak" találnom kell orvost,aki így vállal.
Csak tudd,nem vagy egyedül!!!
Köszönöm a válaszokat!
De ha belegondolok, hogy négy válaszoló közül egy már itt is ledorgál, akkor megint az jut eszembe, ha segítséget kérek, akkor 25% esélyem lesz arra, hogy lecseszést kapok.
Egyébként egy balesetem volt, amit egy sürgősségi nőgyógyászati műtét, majd egy hosszabb utókezelés követett.
Még sok van hátra a szülésig, és ez is problémám, mert így még az orvostól sem merek kérdezni a szülés körülményeiről, mert attól tartok, hogy leráz azzal, hogy hol van az még, és végülis igaza van.
Szia!
2 hete szültem meg a harmadik babámat:)
Hiába volt aharmadik,betegesen rettegtem a szüléstől,de már annyira hogy nekem is voltak már fizikai tüneteim stb....
Nem tudom megmagyarázni miért,talán mert 2 éve nekem is volt egy kellemetlen nőgyógyászati műtétem és lehet az volt tudat alatt bennem.
Na meg az,hogy már a korban is benne vagyok 36 évesen:)
Na nem azt állitom hogy öreg vagyok,ne érts félre,de ennyi idősen,sokkal másképp kezeltem a terhességet is mint anno 21 és 26 évesen.
A két gyermekem spontán szültem,nehéz szülés volt,de megérte:)
A harmadik baba 10 évvel később jött,a terhességem is nehéz volt,alig vártam hogy vége legyen,de ahogy jött az idő,rettegtem:(
Könyörögtem istenhez,hogy adja azt hogy császár legyen,gondolván arra hogy az jóval könnyebb és "vajúdnom " sem kell.féltem,hogy elfáradok,mire oda jutok hogy tolnom kell,féltem tőle,hogy nem tudok a férjemnek megfelelni és nem tudom megszülni a babánkat:S
Na meg mit tagadjam,féltem a fájdalomtól is,mivel tudtam mi vár rám:S
Aztán befektettek tulhordással a kórházba,probálkoztak az inditással,de semmi nem volt hatásos,mig nem a 11.napon 0 tágulással megcsászároztak:S
Mindenki másképp viseli a dolgokat,de nekem szörnyű élmény maradt:S
Lehet hogy nem vajudtam,de a fájdalom kijutott nekem is műtét után....
Borzalmas volt.Ha elfogadod a tanácsom,akkor próbálj meg arra koncentrálni,hogy erős és bátor vagy és szülessen meg az a baba természetesen:))
Menj el kineziológushoz és oldja fel benned ezt a félelmet és a probléma okát kezelje,ne csak felületesen!
Hidd el megéri:))
Kedden lesz 2 hete hogy megszültem,de az emlékek még nagyon bennem vannak,lelkileg is fel kell dolgoznom őket,mert nem egyszerű sajnos....
De már itthon vagyunk és a kis hercegnőm kárpótol mindenért:))
Drukkolok neked:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!