Féltetek a szüléstől? Visszagondolva volt okotok rá? Mennyi idő alatt lett meg a pici? Volt komplikáció?
Szerintem sok összefüggés van közte.
Én nem féltem és mikor odakerültem nem is volt semmi komplikáció.
Gyorsan, 5 óra alatt lett meg a lányom és a fájdalom se volt olyan rossz, mint ahogy sokan leírták.
Nem féltem tőle,arra gondoltam,hogy ki kell bírni.Lehet ebben az is közrejátszott,hogy a húgom születésekor bent voltam a szülőszobán Anyával.
Amikor mondták,hogy felvisznek a szülőszobára akkor nagyon megijedtem,és elkezdtem félni.De már bent elmúlt a félelmem,gondoltam legalább már kibújik a babám.1 hete hordtam túl.
Komplikációmentes volt a szülés,11 és fél óra alatt lett meg,kb 3 perces fájásokkal végig.
Szerintem van összefüggés a dolgok között,én fejben készítettem magam rá,tudtam,hogy fájni fog,de azt is,hogy ki fogom bírni,és hogy megéri :)
16 hetes kislány anyukája
Nem féltem tőle tudtam úgyis át kell esnem rajta mert nem maradhat bent a Manókám:)
13 óra volt a magzatvíz elfolyástol és nagyon fájdalmas de most hogy 3 hetes már alig vàrom hogy újra terhes legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!