Ti féltetek a császártól?
Figyelt kérdés
Én rettegek sok műhibáról olvastam, rossz belegondolni hogy felvágják a pocakom, olvastam olyat hogy elvágták a beleket és úgy varták össze a pocakot. És olyat is olvastam egy idegennyelvű oldalon hogy császár után a nő futott hogy lefogyjon és a belső varrat elengedett friss volt a seb és kifordultak a belei... Ezekre mennyi az esély hogy előfordulnak?2013. máj. 27. 15:30
1/5 anonim válasza:
Jajjjj! Túlparázod a dolgot! Ne csak az esetleges hibákról olvass! Mellesleg császár után nem futkosunk....belek kifordulnak....:))))menj már!
Nézd a dolog pozitív oldalát! Valamilyen oknál fogva a mam nem szülhet természetes úton, a babának meg csak ki kell jönnie onnan valahogy....
2/5 Disi válasza:
Én ezért nem olvasgattam ilyeneket. Annyira biztos voltam benne, hogy sima szülésem lesz, hog nagyon utána sem néztem, hogy mi történik ilyenkor. Majd 40+2 naposan császároztak. Ez egy nagy hasi műtét és én a vérnek és az injekciós tűnek a látványától is rosszul vagyok... Komplikációk sima szülésnél is előfordulhatnak.
3/5 anonim válasza:
Ne olvasgass ilyeneket.
Én örültem,hogy császár lett,olt már hasi műtétem,tudtam mivel jár,tudtam hogy egy ideig kegyetlen,de nem féltem.
Én inkább attól féltem,hogy nem császár lesz,és lenn szétszakadok,és szenvedés lett.
De simán ment minden,szépen összevarrtak,csak egy heggel több.
4/5 anonim válasza:
Nekem is császárom volt, de én örültem neki! Próbáltam természetesen megszülni, de nem ment, nem tágultam, aztán lepényleválás miatt sürgősségi császár! Nem olvasgattam semmit sem előtte. Csak arra emlékszem, hogy hálát adtam az égnek mikor toltak be a műtőbe, mert a vajúdás alatt annyira szenvedtem, azt hittem sosem fogom megszülni a babámat és attól sokkal jobban féltem, hogy oxigénhiányos lesz,mert elakad, mert nem tágultam rendesen.(oxitocin ellenére sem). Szóval betoltak a műtőbe, én akkor már csak hátradőltem és vártam, hogy mi lesz. Kaptam szurit a gerincbe, lefelé érzéstelenítés(éreztem, hogy ott matatnak, de nem fájt, olyan volt mintha a ruhát rángatták volna rajtam). Aztán felsírt a babám, megmutatták, potyogtak a könnyeim :) Hidd el, csak a babádra fogsz gondolni abban a pillanatban, nem arra, hogy mi lesz a hasaddal. Futni nem kell frissen műtötten, de nem is fogsz tudni,ne félj :D ! Eltelt 2-3 hét mire többet bírtam sétálni, éreztem ha pihennem kellett kicsit. Teljesen jól viseltem a császárt műtét közben és utána is. Már csak egy pici heg van ami emlékeztet rá. Amúgy tényleg annyi rosszat hallani a természetes szüléssel kapcsolatban is,attól nem félsz? Szétszakadhatsz alul, kitágulhatsz úgy, hogy az intim torna sem segít majd,eltörhet a farkcsontod, megakadhat a gyerek...stb Nem megijeszteni akarlak, de nem szabad így neki állni, mert mindennek van kockázata, akkor nem mész ki az utcára, mert lehet, hogy a fejedre esik egy féltégla? Bízz az orvosodban! És csak pozitívan!!!
5/5 anonim válasza:
Rettentően féltem a császártól, de végül teljesen pozitív tapasztalat lett. Nagyon szerettem volna simán szülni, de végül lepénylevállás miatt sürgősségi császárom lett. Volt komplikáció a placentával és mégse lett utána semmi bajom. Könnyen és gyorsan felépültem, semmi gond nem volt a sebbel vagy a heggel. Örülök, hogy végül császárom lett, mert a babám és az én életem is veszélyben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!