Császáros anyukák, ti mikorra terveztétek császár után a kistesót? Nem féltetek a heg szétválástól?
Visszaolvasva kicist értelmetlen lett! Bocsi:)
Tehát konkrétan hogy császármetszés után mikor jött az ujabb kistesó? Gondolom egy bizonyos időnek el kell telni a heg miatt. És mennyi lehet az ideális korküönbség a gyerekek között?
Egy ismerősöm 5 gyereket szült. Mindet császárral. 10 éven belül vannak.
De gondolom nem mindenki ennyire szerencsés, meg talán az sem mindegy, mi az oka a császárnak, szülhetsz-e hüvelyi úton is elvileg, stb.
Másik ismerősömnél első császár (faros baba), a következő három hüvelyi. Kb. 2 évente vannak a gyerekek.
A dokim két évet javasolt a két szülés között.
Most 20 hónapos a fiam, november volt az első próbálkozós hónapunk, voltam rákszűrésen, a doki semmi akadályát nem látta az újabb terhességnek.
2 év 8 hónap van a gyerekeim között.
Nekem is azt mondta a doki, hogy azért 2 év teljen el, nekem így is császár lett a második fenyegető hegszétválás miatt. Nagyon vékony lett a hegem, a műtét napján már csak 1 mm volt, (3 mm alatt nem engednek spontán szülni). Azt mondta a doki műtét után egy egy közepes fájást sem bírt volna ki a heg, mert épp hogy hozzá ért szikével és már vált is szét az egész azon a vonalon, ahol az első vágták. :(( De a történethez hozzá tartozik, hogy fiam majdnem 5 kg-mal született, valószínű ez nagyban szerepet játszott a vékonyodásban.
Féltem amúgy a hegszétválástól, de a doki nagyon figyelt rám és ezért nagyon hálás vagyok neki érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!