Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Piercing kérdés? Még nem...

Piercing kérdés? Még nem tudom hogy fogok szülni császár vagy sima de ajakpiercingem van azt ki kell vennem mindenképp?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Már mint a szádba? Sztem az maradhat.
2012. nov. 25. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
műtétnél minden ékszert ki kell venni. ha sima szülés, akkor nem.
2012. nov. 25. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
En meg ugy tudom h sima szulesnel is ki kell venned mert barkinel eselyes lehet a surgossegi csaszar, ha komplikacio lep fel szules kozbenegybol mutobe tolnak, es nem hiszem h akkor van ido kivenni a piercinget
2012. nov. 25. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
háromszor szültem császárral. a harmadiknál volt csak tuti, hogy császár lesz. az első kettőnél, amikor kiderült, hogy irány a műtő, simán volt rá két perc, hogy leszedjem a cuccaimat.
2012. nov. 25. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Termeszetesen szultem, de ott lebegett a csaszar. Nekem a nyelvemben van, nem mondta sosem a dokim, h ki kellene vennem, pedig direkt rakerdeztem a terhesseg elejen. Szerinte a koldokomben is maradhatott volna, de az a gombolyodo pocakomnal nekem visszataszitonak tunt. A nyelvemben maradt.
2012. nov. 25. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem maradhat rajtad semmi fém ha császárral kerül sor! A fülbevalót, gyűrűket, láncot, mindent le kellett venni mielőtt betoltak volna a műtőbe!

Sosem lehet tudni, ha pl. Komplikáció akad császár közben, el kell hogy altassanak, a tubust mikor beteszik a torkodba, lehet kitépi a piercinged, vagy útban van nekik...

2012. nov. 25. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Rajtam volt ékszer császár közben. Nem szólt senki, hogy le kell venni
2012. nov. 25. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! holnap megyek dokihoz és majd rákérdezek nála is! én is úgy tudtam nem lehet rajtam semmi ékszer!
2012. nov. 25. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.Én 2x szültem köldökpiercinggel(2008-ban,és idén szept. végén az István khz-ban),mivel sima szülésem volt szóba se került,hogy ki kellene vennem.A nyakláncom,karláncom,bokaláncom,gyűrűm,és lábujj gyűrűm is maradt...és a rózsaszínre festett műköröm se okozott gondot.Kérdezz rá mindenképpen.
2012. nov. 25. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az maradhat... Én most kb 1 hónapja vetettem ki a köldökömből,mert már dudorodik ki a köldököm. 17 hetes voltam akkor. Rajtam a nyaklánc is rajtam volt igaz természetes szüléskor.
2012. nov. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!