Császár után sima szülés? Neked/ismerősödnek sikerült? Mesélnél róla?
Szia,
nekem is surgossegi csaszarom volt jo par eve es utana 3 evvel megszultem siman,es utana 12 evvel azaz iden megint siman:) Dokik azt javasoljak hogy a ket szules kozott legyen minimum 2,5 -3 év,igy tuti hogy minden begyogyult
Az az igazság, hogy ezt így előre nem lehet megmondani, hogy lehet-e vagy sem. Mindig az adott terhesség határozza meg a szülés módját.
Befordult-e a baba, minden ok a heggel, normál úton halad a szülés, jó helyen tapad-e a lepény stb.
A legtöbb doki a rizikó miatt nem vállalja be a császár utáni hüvelyi szülést, de attól még van, létezik és vannak dokik, akik hívei is ennek és csak akkor avatkoznak be, ha valóban szükséges.
Egy közeli barátnőmnél volt az első progis császár (a vérképzéssel vannak gondjai), a másodiknál még az elején hüvelyinek indult a dolog, de rögtön kiderült, hogy a méhszájnál tapad a lepény, nem is nagyon vándorolt tovább, inkább maradt az újabb progis császárnál.
Összegezve, minden a terhességen és a dokin múlik. :)
Szia,3-ik valaszolo vagyok.
Első babam 56 cm 4580gr csaszar,masodik simaszules 53 cm 3620gr.Nem torvenyszeru hogy a masodik nagyobb,mint az első.
harmadik baba szinten sima 53cm 3450gr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!