Manóka86 kérdése:
Császár vagy sima szülés?
Figyelt kérdés
első sima második császár!most 36 hetes vagyok és szerintetek hogy fogok szülni?a hegszétválás miatt inkább szeretnék császárral!lehet kérni??2012. febr. 4. 16:16
1/6 anonim válasza:
A császárt csak indokolt esetben csinálják.
Ez kiszámíthatatlan szerintem, barátnőmnek az első volt császár, második sima, a harmadik megint császár lett. Több gyereke már nem is lehet.
2/6 anonim válasza:
Ha van magándokid, akkor kérdezd meg! Ez mindenkinek a maga döntése! Így, ha a dokid nem régimódi, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne!
3/6 A kérdező kommentje:
nincsen fogadott dokim!csütörtökön megyek ctg-re meg vizsgálatra is!szerinted kérdezzek rá hogy mit gondol?
2012. febr. 4. 18:59
4/6 anonim válasza:
Én a dokimtól tudom, hogyha azt mondod a vége felé, hogy érzékeny a heged, vagy fájdogál, automatikusan programozott császárral fogsz szülni. Ha beindult szüléssel szintén ilyen tünetekkel mész be, műtenek.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!a védőnőmnek már régebben említettem hogy fájdogál a heg,meg sokszor belenyilall!!olyan mintha tűvel szurkálnák
2012. febr. 5. 11:36
6/6 anonim válasza:
Nekem sajna az első császárlett.Most pedig megkérdeztem az orvosomat és azt mondta ha a baba nem haladja meg a becsült 3200g-ot akkor nekivághatunk természetesen amúgy meg császár.
A lányomat 4200g-al szültem nem is reménykedek a természetesbe,pedig nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!