Ha korábban kell megszülni a babát akkor császár lesz vagy sima szülés?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 12:10
1/11 anonim válasza:
Sima is lehet, nem az időponttól függ. Császárt azért normális helyeken igyekszenek elkerülni.
2/11 anonim válasza:
Attol fugg, h mi miatt kell korabban szulni. Vannak olyan esetek, amikor surgossegi csaszar kell: pl sulyosabb toxemia, lepenylevalas, de akkor is ha a baba van bajban. Te mire gondolsz konkretan? Sima koraszulesre? En 35 hetre szultem, beindult a szules csak ugy, es siman szultem.
3/11 A kérdező kommentje:
Babának van veseproblémája és felmerült hogy korábban kell megszülni.
2012. jan. 12. 12:25
4/11 anonim válasza:
Sajnos erre a konkret valaszt nem tudom. De szerintem szulheted siman. Nem kerdezted a dokidat? Mennyivel kene hamarabb megszuld? 1 ismerosom 2 eve veseproblemaval szulte a kislanyat siman. Azt hiszem, mar lattak uh on is, h valami baj van. Mindket veseje egyik oldalon van es reflux, visszacsorgas is van. Sajnos sokat nem tudtam segiteni. Nalatok mi a konkret baj?
5/11 A kérdező kommentje:
Még csak esélyes hogy korábban kellene de hogy mennyivel, azt nem tudom. De ez még a vizsgálatoktól függ. Növekvő vesetágulata van.
2012. jan. 12. 12:31
6/11 anonim válasza:
Most hany hetes vagy? Ne izgulj, minden rendben lesz!
7/11 A kérdező kommentje:
Még csak 30.
2012. jan. 12. 12:34
8/11 anonim válasza:
Biztos nem kell annyira koran megszuld, h esetleg a koraszules miatt gond legyen. 5-6 het mulva meg mar johet, akkor mar minden rednben lesz. Amint irtam en az elsot 35 hetre szultem, minden rendben volt. Es most en is 30 hetes vagyok. Minden jot!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem nem lesz nagy gond.
2012. jan. 12. 12:39
10/11 anonim válasza:
Az én kislányomnak is vesetágulata volt, már a 28. heti uh-n látták. Terhesség során többször nézték, és úgy alakult, hogy a tágulat ugyan nem szűnt meg és nem is csökkent a mérete, de a babám szépen fejlődött, így a testéhez képest kisebbnek számított a tágulat. Születése után is még jártunk ellenőrzésre. Most két éves és már nem kell menni, visszafejlődött szerencsére. Simán szülhettem és a 39. héten indult be a szülés. Remélem semmi komoly baja nem lesz a babádnak, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!