Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha korábban kell megszülni a...

Ha korábban kell megszülni a babát akkor császár lesz vagy sima szülés?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Sima is lehet, nem az időponttól függ. Császárt azért normális helyeken igyekszenek elkerülni.
2012. jan. 12. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, h mi miatt kell korabban szulni. Vannak olyan esetek, amikor surgossegi csaszar kell: pl sulyosabb toxemia, lepenylevalas, de akkor is ha a baba van bajban. Te mire gondolsz konkretan? Sima koraszulesre? En 35 hetre szultem, beindult a szules csak ugy, es siman szultem.
2012. jan. 12. 12:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Babának van veseproblémája és felmerült hogy korábban kell megszülni.
2012. jan. 12. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos erre a konkret valaszt nem tudom. De szerintem szulheted siman. Nem kerdezted a dokidat? Mennyivel kene hamarabb megszuld? 1 ismerosom 2 eve veseproblemaval szulte a kislanyat siman. Azt hiszem, mar lattak uh on is, h valami baj van. Mindket veseje egyik oldalon van es reflux, visszacsorgas is van. Sajnos sokat nem tudtam segiteni. Nalatok mi a konkret baj?
2012. jan. 12. 12:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Még csak esélyes hogy korábban kellene de hogy mennyivel, azt nem tudom. De ez még a vizsgálatoktól függ. Növekvő vesetágulata van.
2012. jan. 12. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Most hany hetes vagy? Ne izgulj, minden rendben lesz!
2012. jan. 12. 12:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Még csak 30.
2012. jan. 12. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Biztos nem kell annyira koran megszuld, h esetleg a koraszules miatt gond legyen. 5-6 het mulva meg mar johet, akkor mar minden rednben lesz. Amint irtam en az elsot 35 hetre szultem, minden rendben volt. Es most en is 30 hetes vagyok. Minden jot!
2012. jan. 12. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem nem lesz nagy gond.
2012. jan. 12. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányomnak is vesetágulata volt, már a 28. heti uh-n látták. Terhesség során többször nézték, és úgy alakult, hogy a tágulat ugyan nem szűnt meg és nem is csökkent a mérete, de a babám szépen fejlődött, így a testéhez képest kisebbnek számított a tágulat. Születése után is még jártunk ellenőrzésre. Most két éves és már nem kell menni, visszafejlődött szerencsére. Simán szülhettem és a 39. héten indult be a szülés. Remélem semmi komoly baja nem lesz a babádnak, jobbulást!
2012. jan. 12. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!