Ha az első babám császárral született (téraránytalanság miatt, nagy baba volt), a második is császárral fog? Vagy ez nem törvényszerű? Mitől függ? 2,5 év lesz a két szülés között.
Bocsánat,hogy nem a kérdésre válaszolok,csak kérdezni szeretnék.
Nekem az első babám nagynehezen kifért,de megszenvedtük mind a ketten. Pedig nem volt nagy! 2900g.
A doki a szülés után mondta,hogy ha egy kicsit is nagyobb, sajnos nem fért volna ki,ilyenek az adottságaim.
Bármelyik nap érkezhet a tesó, aki fiú, és 100% hogy sokkal nagyobb, mert már a 36. héten volt akkora 100g híján,mint anno a lányom születésekor.
Én azt szeretném tőled kérdezni,hogy ez a szülsének melyik pillanatában derül ki, ha téraránytalanság miatt császározni kell? Nálatok hogy történt?
Hát, ha téraránytalanság miatt volt, lehet az lesz újra, mert ÁLTALÁBAN a második baba nagyobb mint az első. De ez nem törvényszerű azért.
Nem csak a hegszétválástól kell tartani, hanem az első császár (műtét) után bélösszenövések is lehettek, ami esetlen ki sem derül, és a szülésnél azok is szakadhatnak (egy orvos mondta).
Az első nekem is császár volt (farfekvés miatt), a másodikat 17 hónappal később természetes úton szültem és minden rendben volt.
Beszélj az orvosoddal.
Minden jót!
Köszönöm, hogy írtatok!
Én vajúdtam egy fél napot és az orvos inkább úgy döntött, hogy császározni kell, ami szerencse is volt, mert a lányom sok magzatvizet nyelt, amibe belekakált. A papírra az volt írva téraránytalanság miatt kellett császározni.
Én kb egy hónap múlva szülök, újra császárral. Az első két éve téraránytalanság miatt programcsászár volt, a műtét előtt egy héttel tűzte ki a doki az időpontot.
Most nagyon szerettem volna hüvelyi úton szülni, 4 orvossal beszéltem, mind a 4 automatikusan császárt javasolt.
Ennek ellenére továbbra is azt mondom hogy orvosfüggő a dolog, de én nem keresgéltem tovább.
Szia,
első baba 1997 jan 28-an szuletett csaszarral,nem volt tervezett csaszar,sajnos ugy alakult.Masodik baba 2000 febr 7-en szuletett simán.Szules utan elaltattak,megvizsgaltak a belső hegeket.Szerintem ha nem jon kozbe semmi komplikació siman megszulhetsz csaszarral. Mar nem az van hogy 1 csaszar mindig csaszar,ha a ket gyermek kozott van 2,5 ev legalabb akkor semmi akadalya nincs.BAr dokitol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!