Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első babám császárral...

Ha az első babám császárral született (téraránytalanság miatt, nagy baba volt), a második is császárral fog? Vagy ez nem törvényszerű? Mitől függ? 2,5 év lesz a két szülés között.

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 01:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
sorry,eggyel tobb csasztar szo:)) A lenyeg hogy nem torvenyszerű.Te szűlsz, vegsosoron neked kell eldonteni hogyan.Ha most abszolut semmi orvosi akadalya nincs a multbelin kivul akkor probald meg siman.Első baba nagyon nagy volt 4580 gr ,masodik tobb mint kiloval kevesebb:))
2012. jan. 10. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia, 4. vagyok.

Ha az uh-k alapján megint nagy babát jósolnak, vagy talán nagyobbat, akkor én a Te helyedben császárt "kérném" ilyen esetben, de ha kisebb, és a dokid is támogat, akkor simán szülném. Azért írtam, hogy a dokiddal beszéld meg.

Nekem második babának nagy babát jósoltak, igaz "csak" 3750gr lett, de a bpd-t az uh-n már 98mm-nek mondták a 36. héten, így beparáztam, hogy ki sem fog férni, és az előző császár volt (igaz farfekvés miatt), akkor mi lesz most, féltem, hogy a hegem szétválik.

Készülj lélekben a császárra, hiszen nem lenne jó megint téraránytalanság miatt órákig szenvedni, ha ismét úgyis császár lenne.

A lényeg, hogy mind a ketten egészségesek legyetek. :)

Sok boldogságot!

2012. jan. 10. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!