40+5napos vagyok és még mindig itthon nem akar beindulni a szülés pénteken már 41hetes leszek és csak jövőhéten akarja a doki be indítani mert 1 hétig most nincs szerintetek nem késő sima szüléshez?
Dehogy lesz késő!
EZt kórháza, orvosa válogatja mikor indítják be a szülést.
Engem a betöltött 41. héten fektettek be, és be is indult aznap este. AMúgy még egy hetet tuti vártak volna, ha nem indul be magától.
Ha jársz közben vizsgálatokra, NST, magzatvíz, esetleg flowmetria, és minden oké, akkor nem késő.
Mindegyik gyerekkel befektettek 40+0n és minden nap volt vizsgálat. A kisebbiket 42+0 napon indították, mert tovább már nem lehet várni.
én 42-ik hétre szültem, pedig nem voltam elszámolva, napra pontosan tudtam mikor fogant. 41-től kórház, két naponta oxitocin, a magzatvizet csak egyszer nézték.
Ne aggódj, semmi baj nincs, ne félj, majd jelzi ha indul a mandula! :)
sok sikert, és könnyű szülést!!
40+6.hétre szültem, a doki másnap indított volna. Pont ennyi voltam mint te (40+5), hogy sírtam neki, vagyis zokogtam neki, hogy azonnal indítsa be.
Ergo én nem várnék még egy hetet a helyedben, hanem kirinyálnám az indítást.
Lehet, hogy parás vagyok, de a túlhordás nem túl egészséges.
utolsó vagyok
Abban az esetben engedném a 2 hét túlhordást, ha napi szinten csinálnak flowmetriát. Simán a ctg/nst-nek nem hinnék.
16.40 vagyok
Amint írtam nekem a 42.héten indítottak.Makk egészséges lett a kislányom.Ha annyira ártalmas lenne a 2 hét túlhordás valószínűleg az orvosok se hagynák.
szia!
most szültem 41+4 naposan - simán és gyorsan :)
A kórház "mondja" meg mikor indítják be a szülést... ahol én szültem ott 7-10 nap túlhordást "engedélyeztek"! de inkább a 7-et! utána indítanak.
De vannak kórházak ahol 41. héten már befektetnek és onnantól naponta vizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!