Szülés után 6 hétig no szex? És én ha már 4 hét után vágyom rá? Elég hosszas volt 7 hónaptól semmi és még ez a hat hét. Nem érzem, hogy várnom kellene. Mit tanácsoltok?
Ha már nincs gyermekágyi folyásod (rózsaszínes,véres folyás)akkor nyugodtan szeretkezhetsz a pároddal! De a megfelelő védekezésre ügyeljetek! Ilyenkor nem lehet tudni,hogy mikor indul el a ciklusod,és mikor lesz peteérésed! Persze ha nem jelent fejtörést egy újabb jövevény...
Jó babázást!!! :-D
Mi 3 hét után már szexeltünk, csak behatolás nélkül. Aztán az 5. héten esett ki az utolsó varrat, ami addig kicsit fájt, akkor már rendesen együtt is voltunk.
A lényeg tényleg az, hogy óvszert használjatok. Egyrészt a fertőzések miatt, másrészt egy esetleges nem kívánt terhesség miatt is!
Jó szórakozást! :)
kedves második, nem azért nem szabad(na) szexelni a szülés után 6 hétig mert teherbe eshetsz :D ahhh :D
még nyitva van a méhed, nagy a fertőzésveszély kockázata, regenerálódik még a méhed, hüvelyed.
nem értem miért nem lehet kibírni, meg lehet oldani behatolás nélkül is, persze te tested, te vállalod a kockázatot. ahogy valaki írta, legalább gumit húzzatok, és mosakodjatok le előtte alaposan
2. vagyok,és nem vagyok tudatlan! De gondolj csak bele!
Fertőzés veszély mindig van,nem csak azon a 6 héten! Ha a szülésig nem volt gond,akkor ezután sem lesz fertőzés! Biztos vagyok abban,hogy minden felnőtt nő odafigyel azokra a dolgokra,amire mindig kell! Ha a pasi "tiszta",akkor nem kap el semmilyen fertőzést az újdonsült anyuka amikor együtt van a párjával!
Üdv:2x szült,36hkm.
még valami! Nem tudom olvastad e amit a kérdező írt!
A 7. hónaptól semmi nem volt!
Szereti a párját,kívánja! Ebben nem látok semmi kivetni valót!
Bár mi nem voltunk eltiltva egymástól,de a 2-nál a 3. héttől csináltuk. Kívántuk egymást,jól esett! :-D
Legyen Mindenkinek szép napja!!
nem jól tudod 2., sokkal nagyobb a fertőzésveszély mint egyébként, ugyanis mint írtam, nyitva van a méhed.
de ha két gyereked van, nyilván tisztában vagy vele, hogy bújik ki és kb. 6 hét kell míg összeforr a méheden a seb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!