Szülés után miért tilos a szex 6 hétig? Az orgazmus is tilos? Gondolok itt arra ha önkielégítést végzek.
A közösülés tilos, a szex többi formája nem. :-) Lehet simizni, csómolózni, pettingelni, önbielégíteni, ami tetszik, de a hüvely tabu.
Szüléskor leválik a méhfslról a méhlepény, a helyén pedig nagy, nyílt, vérző seb marad. Ennek be kell gyógyulnia, és nem szabad elfertőződnie. Ezért amíg folyásod van, nem szabad közösülni. Gumiban sem.
Nekem már a szülés után két nappal is volt orgazmusom, és cak három hetet vártunk az első szeretkezésig. (Közösülés nélkül, csak kézzel.) Az első közösülésünk szülés után 8 héttel volt.
Elsőnek igaza van: nem lesz rá túl sok időd. :-)
Hogy regenerálódjanak a dolgok odalent.
Szerintem egyáltalán nem hosszú idő, én el nem tudom képzelni hogy valaki szülés után rögtön szexelni akarjon.....szerintem nekem az lesz az utolsó ami majd eszembe /és időmbe/ jut hogy kufircoljak egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!