Orgazmus és szülés? Hogy fér ez össze?
Konkrétan szexuális élvezet szüléskor? Normálisak ezek? Tulajdonképp a magzatját használja szexuális élvezésre? Hogy lehet ilyen módon kampányolni a bábás/dúlás szülés mellett?
Passz... ezen a cikken én is kiakadtam. Szerintem tuti olyan írta, aki még nem szült.
Állati nagy boldogság világra hozni egy gyermeket, de rohadtul fáj. Nekem legalábbis nagyon fájt. Viszont ahogy a kezemben tarthattam a világ leggyönyörűbb kislányát, már nem is éreztem, sőt nem is emlékeztem rá.
De az orgazmushoz semmi köze nem volt, ezt állíthatom. ;-)
Olvasva a cikket, nekem amolyan: "Fúj" érzésem támadt...
De lehet, hogy én vagyok a prűd.
"ha szülök egyszer csak így vagyok hajlandó ,kész!"
Mármint otthon, és az őj sokat tapasztalt bábákkal? Nem kívánom, hogy komplikációd legyen, de mit csinálsz, ha ne adj Isten bekövetkezik? Majd ezek az okos nők megoldják? Megmondom, nagyanyám otthon szülte apámat és a bátyját, még évtizedekkel később is mehetett nőgyógyászati műtétre, mert ott nem volt gátmetszés, a bába hagyta, hogy repedjen, ahogy tud...
"válaszom enyhe szarkasztikus volt (pasi vagyok, János....XD) sorry"
Ja, akkor ok. :D Már azt hittem, megjelent egy szülésorgazmus párti nő. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!