Meddig ajánlatos hasleszorítót viselni császár után? Pár hétig, vagy hónapig? Milyen az első szex így műtét után hat héttel?
Szia! Most olvastam pár napja, csak már nem tudom, hogy hol, hogy császár után nem szabad hasleszorítót használni. Méghozzá, mivel bent még friss a varrat, a hasleszorító használata így összenövésekhez vezethet.
A sex kérdésnél a válaszok különbözöek. Különbözöek vagyunk érzékenység terén. Neked kell érezned, hogy hogy érzed magad, van-e kedved stb. A barátnöm pl. a hat hetet sem bírta ki, annyira kívánta, s nem is volt semmi baj.
Nekem már a kórházban is kifejezetten ajánlották a haskötőt. A doki szerint az első hetekben ajánlatos viselni. Én kb 1,5 hónapig hordtam. Volt, hogy reggeltől-estig is, volt ak napok, amikor nem is tettem fel.
Szex: nekem nagyon-nagyon-nagyon-.... fájt. Kellett jópár alkalom, hogy jobb legyen.
Én is úgy tudom,hogy császár után nem ajánlják.
Nekem annyira fájt a hasam,hogy még otthon a pizsi is idegesített.
Az első pár együttlét nem volt kellemesnek mondható,de minden ember más.
Szia!
Én a 18.10-es vagyok.
Engem nagyon zavart a vágás,mert eléggé fájt,nem csak a vágásnál,hanem felette is érzékeny volt a bőr.
Az volt a baj,hogy mindig a vágásra figyeltem,valószínű ezért nem tudtam elengedni magam az együttlétek alatt.
A tampon használata is meglepően nehezen ment,kb mintha először csinálnám.
Pár alkalom után már minden a régi volt.
Hogy milyen póz a jó,hát majd "akkor" fogod kitapasztalni.
Függ attól,hogy mennyire fáj még a seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!