Szülés után 6 hétig no szex? És én ha már 4 hét után vágyom rá? Elég hosszas volt 7 hónaptól semmi és még ez a hat hét. Nem érzem, hogy várnom kellene. Mit tanácsoltok?
Na,most majdnem jót írtál! Annyi a hiba a soraidban,hogy 6 hét kell ugyan a teljes regenerálódáshoz- írják a szakkönyvek! De!! A méhlepény amikor leválik,marad egy vérző seb- ami általában az első napokban erősebben,majd folyamatosan csökkenő ütemben vérzik. (gyermekágyi vérzés).Ahogy gyógyul a méhben a seb,úgy lesz egyre világosabb,kevesebb a gyermekágyas vérzés,ami egy idő után gyermekágyas folyás lesz. Ha már nincs gyermekágyas folyás,akkor a seb begyógyult!
Részemről zároltam a témát!
Mindenkinek a maga dolga, hogy kivárja-e a hat hetet vagy sem. Mindenesetre, az a válaszoló, aki ragaszkodik a hat héthez, enyhén (nem is annyira enyhén) frusztrált stílusban írogat... ;)
A másik válaszoló sorait olvasva egy vidámabb Nő van a szemem előtt. Hát nem tudom ki járt jobban :D :D :D
A lényeg a lényeg, három és fél hét után már simán voltunk együtt a Párommal, megfelelő védekezéssel, és tudjátok mit? NEM LEHET KIVÁRNI A HAT HETET! :D :D
Egyáltalán nem szégyen szerintem, ha egy Nő Nő tud maradni, nem "csak" Anya lesz belőle.
Ja mellesleg mielőtt elkezdene bárki a fertőzéssel jönni, a kontrollon azt mondta a doki, hogy minden rendben, azóta sincs semmi baj. :) Tehát kedves kérdező! Hajrá, Hajrá ;) Apa is biztos várja már!
Szép Napot!
Már leírtam itt egy párszor,hogy nekünk a terhesség 5.hetétől tilos volt,és majd csak szülés után 8 héttel voltunk együtt először és kibírtunk!!!!
DE barátnőm nem bírt magával,4 hét után együtt volta férjével,olyan méhfertőzést kapott ,hogy csak na...:(
3 hét kórház(odalett a szoptatás és majdnem a méhe is).És addig apa gondozta otthon a gyereket,míg anyából embert csináltak a felelőtlensége miatt...
szerintem 2-3 hét nem oszt nem szoroz...
de mindenki a saját belátása szerint dönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!