Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 hétig no szex?...

Szülés után 6 hétig no szex? És én ha már 4 hét után vágyom rá? Elég hosszas volt 7 hónaptól semmi és még ez a hat hét. Nem érzem, hogy várnom kellene. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 11:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Na,most majdnem jót írtál! Annyi a hiba a soraidban,hogy 6 hét kell ugyan a teljes regenerálódáshoz- írják a szakkönyvek! De!! A méhlepény amikor leválik,marad egy vérző seb- ami általában az első napokban erősebben,majd folyamatosan csökkenő ütemben vérzik. (gyermekágyi vérzés).Ahogy gyógyul a méhben a seb,úgy lesz egyre világosabb,kevesebb a gyermekágyas vérzés,ami egy idő után gyermekágyas folyás lesz. Ha már nincs gyermekágyas folyás,akkor a seb begyógyult!

Részemről zároltam a témát!

2011. aug. 21. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Ettől függetlenül-kedves utolsó-nem árt kivárni a 6 hetet!Nem véletlen,hogy az ORVOSOK is ezt tanácsolják.Igaz,én is 2x szültem,és a 3. baba "csak" gyártás alatt van,de számomra evidens,hogy kivártam/kivárom a 6 hetet.Nehogy már azon a 2 héten múljon a kapcsolatunk!!Különebn bahatolás nélkül is lehet örömet szerezni a másiknak...
2011. aug. 21. 15:20
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Még annyit,hogy a7. hónaptól nem volt semmi!És ahol már a 2.-3.-tól nincs?Mert egészségügyileg nem lehet?Mégis kibírják.Ezért is írtam,hogy 2 héten ne múljon már a dolog!Pláne,hogy behatolás nélkül is meg lehet oldani.
2011. aug. 21. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:
11%
Jézusom,utolsó,TE beteg vagy!Szegény gyerekeid.Aki segíteni akar,az dinka,meg mindenkinek a maga dolg?.Akkor Te mi a fenéért válaszoltál?R!MINDENKINEK megvan a saját véleménye-mint ahogy NEKED is-ennyi.
2011. aug. 21. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
38%

Mindenkinek a maga dolga, hogy kivárja-e a hat hetet vagy sem. Mindenesetre, az a válaszoló, aki ragaszkodik a hat héthez, enyhén (nem is annyira enyhén) frusztrált stílusban írogat... ;)

A másik válaszoló sorait olvasva egy vidámabb Nő van a szemem előtt. Hát nem tudom ki járt jobban :D :D :D

A lényeg a lényeg, három és fél hét után már simán voltunk együtt a Párommal, megfelelő védekezéssel, és tudjátok mit? NEM LEHET KIVÁRNI A HAT HETET! :D :D

Egyáltalán nem szégyen szerintem, ha egy Nő Nő tud maradni, nem "csak" Anya lesz belőle.

Ja mellesleg mielőtt elkezdene bárki a fertőzéssel jönni, a kontrollon azt mondta a doki, hogy minden rendben, azóta sincs semmi baj. :) Tehát kedves kérdező! Hajrá, Hajrá ;) Apa is biztos várja már!

Szép Napot!

2011. aug. 21. 18:02
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Kedves utolsó teljesen egyetértek veled.Mi is 4 hét után együtt voltunk és semmi baj nem volt.Aki ragaszkodik a 6 héthez az csak várja ki.Mi se voltunk együtt a férjemmel a 7.hónaptól ahogy a kérdező is,és bizony már alig vártam hogy végre összebújhassunk.Én nem tudtam kivárni már azt a 2 hetet.
2011. aug. 21. 20:43
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
egy másik 2 gyerekes 36 hetes anca vagyok.nyugodtan lehet előbb .Én sosem tudtam kivárni a 6 hetet .és soha nem is lett semmi bajunk. Persze tiszták vagyunk de még külön intim géllel is fürdött apa akkor. :D nem kell várnod :D
2011. aug. 22. 07:01
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

Már leírtam itt egy párszor,hogy nekünk a terhesség 5.hetétől tilos volt,és majd csak szülés után 8 héttel voltunk együtt először és kibírtunk!!!!

DE barátnőm nem bírt magával,4 hét után együtt volta férjével,olyan méhfertőzést kapott ,hogy csak na...:(

3 hét kórház(odalett a szoptatás és majdnem a méhe is).És addig apa gondozta otthon a gyereket,míg anyából embert csináltak a felelőtlensége miatt...

szerintem 2-3 hét nem oszt nem szoroz...

de mindenki a saját belátása szerint dönt...

2011. aug. 22. 10:02
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Három gyereket szültem, és terhességeim alatt ritkán voltunk együtt. Szülés után nekem teljesen természetes volt, hogy 6 hétig nincs ülőfürdő és szex. Amíg az orvos nem vizsgált meg a kontrollon, addig úgy éreztem, nem kockáztatok, felnőtt ember vagyok, aki kibírja. Nem vagyunk egyformák, de nekem elképzelhetetlen, hogy szülés után 2-3 héttel nyugodtan együtt tudtunk volna lenni, mert mindenem fájt, 5 hétig véreztem, épphogy elmúlt a gyermekágyi folyásom a hat hetes kontrollra.
2011. aug. 22. 10:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Barátnőm Angliában él, ott úgy mondják az orvosok, hogy ha nincs vérzés lehet szexelni. A hat hét magyar "standard".
2011. aug. 22. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!