Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 hétig no szex?...

Szülés után 6 hétig no szex? És én ha már 4 hét után vágyom rá? Elég hosszas volt 7 hónaptól semmi és még ez a hat hét. Nem érzem, hogy várnom kellene. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 11:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%

Jó, aki 5 hétig vérzett, azt megértem. Én kicsivel kevesebb mint 2 hetet véreztem, harmadik hét végére teljesen elmúlt a folyás is. Hozzáteszem szülés közben sem ömlött belőlem a vér. A vérképem a hazajövetel napján meglepően tökéletes volt a dokik szerint. Ergo semmi nem indokolta számomra, hogy várjam ki a hat hetet. Ismét hangsúlyozom a megfelelő védekezést!!!

Nem értem miért kell azért valakit felelőtlennek nevezni, mert kínozza magát és a Párját feleslegesen. Érdekes, az én környezetemben élő kismamák közül senki nem tartotta a hat hetet, és mégis mindenki makk egészséges. Tehát ez a méhfertőzés nem hiszem, hogy ilyen gyakori lenne, főleg ilyen súlyos eset.

Na persze most jól le leszek pontozva, de Nálunk még szülés előtt egy nappal is volt kényeztetés! :D Aki lepontoz jó lenne ha inkább "elkapná" Apát, nem itt kéne kiélni a frusztráltságot! :)))))))))

2011. aug. 22. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:
28%
Előző vagyok... mert NEM kínozza
2011. aug. 22. 15:14
 23/24 be-szi válasza:

Sziasztok!

Angliaban elek,parom muzulman es igen erosen tarja,szoval no sex egesz augusztusban,elfogadtam ennyit tehetek.Az elso het nehezebb volt,de lassan veget er a honap.Szoval ha most kibirom/kibirjuk akkor a szules utan is menni fog,de majd kiderul...:)

Kerdeznem,ha orvos nem tilt el akkor amig jol esik-persze ovatosan-mehet a sex illetve van olyan poz amit celszeru elkerulni?

26 hetes kismami

2011. aug. 22. 16:01
 24/24 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem miért kell lehurrogni azokat akik nem tartották be a 6 hetet.Aki betartja az az Ő dolga,miért nem lehet elfogadni hogy van aki nem tartja be.Aki meg fertőzést kapott ott valószínűleg más gondok voltak.(nem megfelelő védekezés,tisztaság)Persze gondolom most én is le leszek pontozva.
2011. aug. 22. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!