Szülés után 6 hétig no szex? És én ha már 4 hét után vágyom rá? Elég hosszas volt 7 hónaptól semmi és még ez a hat hét. Nem érzem, hogy várnom kellene. Mit tanácsoltok?
Jó, aki 5 hétig vérzett, azt megértem. Én kicsivel kevesebb mint 2 hetet véreztem, harmadik hét végére teljesen elmúlt a folyás is. Hozzáteszem szülés közben sem ömlött belőlem a vér. A vérképem a hazajövetel napján meglepően tökéletes volt a dokik szerint. Ergo semmi nem indokolta számomra, hogy várjam ki a hat hetet. Ismét hangsúlyozom a megfelelő védekezést!!!
Nem értem miért kell azért valakit felelőtlennek nevezni, mert kínozza magát és a Párját feleslegesen. Érdekes, az én környezetemben élő kismamák közül senki nem tartotta a hat hetet, és mégis mindenki makk egészséges. Tehát ez a méhfertőzés nem hiszem, hogy ilyen gyakori lenne, főleg ilyen súlyos eset.
Na persze most jól le leszek pontozva, de Nálunk még szülés előtt egy nappal is volt kényeztetés! :D Aki lepontoz jó lenne ha inkább "elkapná" Apát, nem itt kéne kiélni a frusztráltságot! :)))))))))
Sziasztok!
Angliaban elek,parom muzulman es igen erosen tarja,szoval no sex egesz augusztusban,elfogadtam ennyit tehetek.Az elso het nehezebb volt,de lassan veget er a honap.Szoval ha most kibirom/kibirjuk akkor a szules utan is menni fog,de majd kiderul...:)
Kerdeznem,ha orvos nem tilt el akkor amig jol esik-persze ovatosan-mehet a sex illetve van olyan poz amit celszeru elkerulni?
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!