Császár után úgy vérzünk mint sima szülés után? Meddig tartott nálatok?
Figyelt kérdés
A seb mikorra gyógyult be?2012. máj. 28. 23:58
1/9 anonim válasza:
Hát én kb. utána még egy hétig véreztem, de a barátnőm pl. két hétig!
A sebem is gyorsan gyógyult, egy hét után nem volt már gondom vele!
2/9 anonim válasza:
Mindkét császár után 5 hétig véreztem.
A felépülés az elsö után nagyon könnyen ment, a 2. után 2 hónapot vett igénybe.
3/9 anonim válasza:
Nekem 3 hete volt, még vérzek, a sebet meg már nem is veszem észre, de már egy hét után sem volt vele semmi gond. Látszani sem látszik igazán.
4/9 anonim válasza:
Ugyanúgy vérzel!!!Semmi különbség!Mivel a méhlepény helye vérzik a méhedből...annak meg semmi köze ahhoz,hogy milyen szülés volt...
a sebem kb 1 másfél hét alatt lett szinte teljesen gyógyult...
5/9 anonim válasza:
ja és nekem 7 hét volt a vérzés...
6/9 anonim válasza:
Kisfiam után 7 hétig véreztem, kislányom után 1hétig! Első császárnál sokkal nehezebben gyógyultam fel!
8/9 anonim válasza:
Én kb 2 hétig véreztem. Szerencsére nem ömlött, mint a szobatársaimnak, akik simán szültek. De természetesen sok vér volt nálam is. A seb hamar gyógyult.
9/9 anonim válasza:
a vért is kiszívják a műtétnél,így sokkal kevesebb ürül. időben nem biztos,de mennyiségben tuti kevesebb. nekem kb a korházi idő alatt elmúlt a nagyobb mennyiségű vérzés-kb mint mensikor-utána még 2 hétig volt barnázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!