Félek a császártól, kapok egy kis bátorítást?
Figyelt kérdés
Pedig már ez lesz a 3., az elsőnél altattak, mert sürgősségi volt, megijedni sem volt időm, a 2. érzéstelenítéssel kezdődött, altatás lett belőle, mert nem találták el azt a pontot, de még éber állapotomban megkezdték a műtétet, mindent éreztem. Most új dokim van, aki megígérte, csak akkor kezdi el, ha tuti nem érzek semmit, de maga a tudat, hogy észnél vagyok, de felvágva, szerintem tuti szívrohamot kapok. Már nagyon közeledik az idő. Próbálom győzködni magam, hogy a babáért mindent, de nem sok sikerrel. Ami utána van, az engem nem érdekel, maga a műtét, amitől félek nagyon.2013. aug. 7. 17:42
11/13 kiss annamari007 válasza:
hidd el hogy az a legjobb ha hallod a babát fel sirni én is császáros vagyok 2 baba igen 2 császár után mind az lessz nekem az elsö után is csak császár lehetett ne félj csak várd azt az angyalt
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-)
2013. aug. 9. 21:56
13/13 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Gondolom már túl vagytok a műtéten és remélem minden rendben volt! Igazából érdekelne,hogy most jól érzéstelenítettek-e,mert hasonló cipőben járok. Első császár magzati bradicardya miatt,semmit nem éreztem,jó emlék maradt.2 császár meconiumos m.víz és fenyegető hegszétválás miatt.Mindent éreztem szinte,tudtam a bal lábam is mozgatni,úgy szóltak rám,hogy hagyjam abba,nagyon félek a követketkezőtől,mert biztos szeretnénk 3. Babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!