Nagyon félek a császártól. Tapasztalatok? Folyt. Lent
Sajnos a szemem miatt császározni kell, amitől mindig is nagyon rettegtem. Nem is értem, hogy sok nő miért kimondottan ezt kéri? Van egyáltalán valami előnye?
Hasleszorítót vegyek, vagy felesleges?
Valamilyen sebgyógyító krémet, homeopátiás szert tudtok ajánlani?
Megértelek, mert én is rettegtem a császártól, és toxémia miatt engem is császároztak egy hónapja. Utólag azt kell mondanom, hogy nem vészes maga a műtét, csak tényleg kellemetlen, hogy enm érzed a lábad meg a hasad. Arra készülj fel,hogy amikor megy ki az érzéstelenítő, reszketni fogsz, mint a nyárfalevél. Nagyon jó érzés, amikor végre meg tudod moccantani a lábadat! A sebed le lesz ragasztva a varratszedésig, addig úgysem tudsz rákenni semmit, utána meg szerintem nem kell.
Én sem értem, hogy valaki hogy kérheti ezt önszántából, de szerintem nem is lehet ezt csak úgy kérni minden ok nélkül. Egy tagadhatatlan előnyt viszont tudok mondani (bár biztos ez is más midnenkinél), hogy 2 héttel utána úgy kellett magunkat visszafogni a férjemmel, hogy ne feküdjünk le, és simán benne lettem volna!
Szia!
Én is rettegtem a császártól,így szültem,de túléltem!:)
Vegyél nyugodtan hasleszorítót,kicsit könnyebb mozogni,mert tartja a sebet,mikor még lóg a hasad.
Nekem 10 napig fájt összesen,ebből az első 3 nap volt pokoli,de napról-napra jobb lesz,hidd el!
Őszintén szólva én sok előnyét nem látom,persze ezt arra értem,aki orvos indok nélkül akar így szülni.
Szerencse,hogy van ez a lehetőség,mert így baba és mama is egészséges marad,ha nincs mód a természetes szülésre.
Sok boldogságot,maajd írj,hogy hogy vagytok!
2 éves kisfiú anyukája
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Bár azt még mindig nem értem, hogy jön össze a császár és az alakmegtartás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!