Borzasztóan félek a császártól, kérek mindenkit, akinek nem volt olyan szörnyű, hogy nyugtasson meg egy picit, jó?
A beavatkozástól félsz vagy a következményeitől?
a beavatkozás:
branül beültetés érzéstelenités gerincbe előkészitenek és kiveszik a babát összevarrnak betolnak az örzőbe
a következmények:
- lehet hogy nem lesz egyszerü a szoptatás
- vélyvénás trombózis -hajlam-
- de ne is folytassuk aláirsz majd egy papirt amin minden szerepel
az a lényeg hogy mindez a Te ill. a babád érdekében van igy és nem von le semmit a gyermekszülés értékéből. A végcél az egészséges baba és mama a lényeg.
Ne félj !
Jó egészséget Neked és a babának is !!!!
nem tudom mitől félsz. a műtét nem fáj. utána rossz persze, mert hasi műtét de minden nappal jobb lesz. a lényeg hogy ha felkelsz próbálj kiegyenesedve járni, ne görnyedj. minél jobban próbálkozol annál kevésbé fog fájni. egyébként a természetes szülés sem jobb. ott vajúdhatsz akár 18 órát is aztán lehet hogy bent szét is repedsz. az is fáj utána pár napig. így legalább megúszod a fájásokat. ki lehet bírni. tényleg minden nappal jobb lesz.
én tavaly júliusban szültem programozott császárral
ja a tej attól beindult úgyhogy ez sem mérvadó
A felépüléstől rettegek és persze az ismeretlentől. Sajnos nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, lánykoromban egy-egy menstuációs görcstől is elájultam. :(
A császár muszáj, babám haránt fekszik és van két kizáródott aranyerem, ami miatt nem is lehetne rendesen szülnöm. Komolyan mondom, a víz kiver így előre is. :(
Szia!
Én is nagyon félek egyébként,nekem is nagy valószínűséggel császár lesz az asztmám miatt.
Ha választanom lehetne biztos simán szülnék,de nem én döntöm el.A lényeg az,hogy ne gondolj a fájdalomra,a babád legyen a legfontosabb,hisz ő érte végig kell csinálnod,és végig is tudod.Pozitívan gondolkozz,én is azt teszem.Erős vagy,ki fogod bírni.Ugye?Ne félj.
én is rettegtem a császártól,és természetes úton szerettem volna szülni. de császár lett a vége... most azt mondom,sőt mondtam a dokimnak is (mivel tervben van a kistesó),hogy nem érdekel,hogy hogy csinálja,de CSÁSZÁRRAL AKAROK MEGINT SZÜLNI!!!! szóval ne aggódj,a sima szülés utáni felépülés is fájhat legalább annyira,mint a császár!
Sok sikert,és boldog babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!