Borzasztóan félek a császártól, kérek mindenkit, akinek nem volt olyan szörnyű, hogy nyugtasson meg egy picit, jó?
Nem kell félni,hidd el!
Ha én túléltem a császármetszést,akkor mindenki!
Az első két nap borzasztóan fájt a sebem,azt hittem ott maradok,de itt vagyok még mindig.:)
De aztán minden nap egyre kevésbé fájt és 10. napon már csak kellemetlen volt,nem fájdalmas.
Vasárnap lesz 2 éves a kisfiam,minden szenvedést megér(t)!:)
Bár nagyon remélem,hogy a tervben lévő kistesó természetes úton születik, ha megint császár lesz,nem fogok kiakadni.
A lényeg az egészséges,gyönyörű baba,akit te hoztál világra!
Sok boldogságot!
Szia!
10 órát vajúdtam, de a kisfiam nem jól illeszkedett be és az orvos sem tudta a helyes irányba fordítani. (nekem ez jobban fájt mint az egész vajúdás) Aztán mondta, hogy készüljek mert ez bizony császár lesz, ekkor már toló fájásaim voltak, így kellett átmásznom a hordágyra onnan a műtőasztalra. Ez volt az egészbe a leg rosszabb mert nem nyomhattam. Megkaptam az érzéstelenítőt, ennek ellenére a matatást éreztem, a műtőeszközös tálca a mellkasomon volt és úgy remegtem, hogy csörömpölt még nevettük is. Ahogy kiemelték a kisfiamat és felsírt minden bajom eltörpült csak ő létezett. 12 órát kellett az őrzőben feküdnöm szinte mozdulatlanul. Hajnal fél 4-kor kellett felállnom ( hát nagyon fájt...) és pisit produkálnom mert ha nem akkor katéter... Sikerült. Aztán áttoltak a gyermekágyas osztályra ahol 6 órakkor kaptam meg a babámat. Onnantól kezdve nem érdekelt semmi és senki csak ő. Egy tanács: mozogj annyit amennyit csak bírsz, lehet hogy eleinte úgy közlekedsz majd mint egy reumás csiga de minden nap jobb és jobb lesz, és felejtsd el a szénsavas dolgokat a lábadozásod idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!