11 hója szültem és még mindig borzasztóan hullik a hajam. Mit ajánlotok?
szia
az én hajam már rendbe jött de nekem is hullott szülés után.
én kipróbáltam a varga cseppet mondhatom nekem semmit sem használt.
vagy van ez a hairclinic kapszula ..
igazából rendbe jön ez magától
tuti hogy a hormonváltozás okozza !
nekem most múlt el pár hónapja már nem kopaszodok annyira a hajam egy részén, biztos hogy már kezd vissza állni a szervezetem.
14 hós a lányom.
szóval ne aggódj előbb utóbb rendbe jössz te is.
Nem már nem szoptatok, csak 1,5 hóig ment a szopi.
Hallottam olyat hogy csalánfőzettel öbliteni a hajat. Szerintetek?
Szia, meg tudlak érteni! Nekem 16 hónapos volt a fiam mikor elegem lett! Orvostól-orvosig futkostam senki sem tudta megmondani mi a bajom?! Nem szoptattam és a választékom már messziről világított a fejemen...tökéletes vérkép, jó pajzsmirigy, 8 hónapig kentem a varga cseppet, revalid és szépség vitamin, vas, és csalántea, meg diófa levél öblögetés és még sorolhatnám!
Mivel orvos nem tudott segíteni kétségbeesésemben elmentem egy természetgyógyászhoz ő ajánlotta az étrend változást mivel szerinte felbotult a hormon háztartásom azt javasolta,hogy igyak délelőtt csak zöld leveles zöldségekből turmixolt italt...(mivel már eddigre annyi mindent kipróbáltam, hinni nem hittem, hogy pont ez segít de legalább nem árthat gondoltam én)aztán 3 hónap után tényleg megállt a hajhullás. Nem hittem volna, hogy épp ez segíthet annyi vitaminnal és orvossal szemben. Szerintem szülés után a legtöbb nőnek hullik a haja de kinek-kinek mástól. Egy vérvétel és egy pajzsmirigy vizsgálat szerintem nem árthat mindenképp nézesd meg!
9,5 hós a gyerekem, szoptatok és hullik mint állat. Vérképem, vasam, pajzsmirigyem rendben. Szedek vitamint, Varga-hajcsepp, Bánfi hajszesz és sok zöldség... Eddig talán a kalcium és (gyerektôl lopott) D-vitamin használt kicsit - ugyanúgy hullik ugyan, de végre vannak új kicsi hajszálaim is. És egy barátnômnek is a D-vitamin használt.
De készülj fel lelkileg, hogy csak 3-6 hónap alatt hat bármi is (minden csodaszerre ez van írva), mert addigra nônek ki láthatóan az újak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!