Nagyon félek a császártól! Megnyugtatnátok?
Nekem 11,5 órás kőkemény vajúdás után toltak a műtőbe, mert a kislányomnak leesett a szívhangja.
Aznap mikor lehetett, azonnal felkeltem, és rá 20 percre mentem is (kísérővel) a lányomért.
Ne félj, készülj fel lelkileg, és ami a legfontosabb: NE hagyd el magad! Sokkal gyorsabban gyógyulsz! Nekem másnap nem hitték el, h császárral szültem, pedig nagyon-nagyon kicsi a fájdalom küszöböm.
Elvérzéstől nem kell félned. A természetes szülésnél a placenta leválás miatt vérezhet el a nő.
A szülés utáni gyermekágyi folyásnál és sokkal rosszabbra számítottam, sokan horror filmbe illőnek írták le. Most már tudom, h túloztak.
Könnyű felépülést kívánok!
Nekem komplikáció miatt lett császár sajnos, nagyon be voltam tojva a dologtól, és sokkal rosszabbra számítottam. De végül minden rendben zajlott, és hamar felépültem.
Az első 1-2 nap valóban nem könnyű, de ha tudsz mozogj sokat, amikor már lehet (engem 6 óra után már sétáltattak). S igyál nagyon sokat, hogy ne fájjon a fejed, illetve műtét után ne nagyon emelgesd a fejed, nehogy erős fejfájásod legyen.
S ne aggódj! Én is vérszegény voltam/vagyok, de nem volt semmi baj. Kórházból hazamentem, és 10 napig szedtem a Maltofer vastablettát, biztos, ami biztos.
S igen, már rutinműtét. Nekem mindennel együtt kb. 25 perc volt az egész. Nagyon gyorsan történt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!