Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fontos! Mit csináljak, ha a...

Fontos! Mit csináljak, ha a dokim elzárkózik a császártól, pedig az előző is az volt?

Figyelt kérdés

Fogadott orvos, az előző babám császárral született (nem nála). Közölte, hogy ő nem nem fog megcsászározni "csak úgy", de én ezt szeretném, nem akarok kockáztatni, szeretném ha le lenne fixálva.

Mit tegyek? Eléggé idegesít ez a dolog, ami ugyebár nem jó. Már felajánlottam neki, hogy pár tízessel megspékelem a tarifáját (nem vágna földhöz) vagy mondja meg mennyit kér érte, de így sem akarja. (Már mondtam neki, hogy fáj a hegem, de azt mondja tudja, hogy csak azét mondom, mert császárt akarok :/ Amúgy annyira tényleg nem gáz, de néha bizony valóban fáj)

2014. nov. 8. 20:23
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Azért köszi, hogy ilyen sokan válaszoltok a kérdésemre. Barátnőim nekem is csodálkoznak, voltak császárosok köztük is meg sok fórumon olvastam már, de akinek volt már 1 császár, általában a kismama kutakodik olyan doki után, aki hagyományosan vállalja, 2 barátnőmtől az első császár után meg se kérdezték, hanem kiírták programra. Nem ám hogy még ellene is lenni :D Kérdezték, hogy ezt az orvost még honnét sikerült összeszednem, hogy ennyire ki bír akasztani. Amúgy sajnos nem budapesti, aki kérdezte, vidéken élek, de nemtom hová valósi, mert nem itt lakik állítólag, csak rendel. Nemrég szakvizsgázott, annyit tudok még róla.
2014. nov. 9. 11:17
 22/41 anonim ***** válasza:

Hallgasd meg: https://www.youtube.com/watch?v=fpWoTQUkfPg

Olvasgass: [link]

Azután dönts felelősséggel!

2014. nov. 9. 11:19
 23/41 anonim ***** válasza:
6%
Ha a MAGÁNorvosommal olyan viszonyban lennék, hoyg azt mondja nekem hogy tudom hogy nem fáj az a heg csak azért mondja mert...akkor eleve nem is jó ez az orvos-beteg viszony. Mindenben kételkedni fog amit mondasz neki, ez elég veszélyes is lehet mondjuk szülés közben. Biztos, hogy másik orvost választanék. Hány hetes vagy? Én 25, és 18 hónapos lesz a lányom, amikor szülök, nekem is császár lett az első. Én azt hittem adott hogy császár lesz, az orvos azt mondta nekem, hogy terhességi cukor miatt 1 héttel előbb indítanak, mondjuk én nem zárkózom el a természetes szülés elől, a lényeg hogy rendben legyen a kisebbik lányom, és fel kell nevelnem a nagyobbat is, tehát én is rendben legyek. De ha szeretnék, vagy ragaszkodnék a császárhoz, ő megértené.
2014. nov. 9. 14:30
 24/41 anonim ***** válasza:
Még valami a hegedet a végén UH-gal többször ellenőrizni fogják, hogy mennyire van elvékonyodva.
2014. nov. 9. 14:32
 25/41 A kérdező kommentje:
26 hetes vagyok. Mondjuk elgondoltató, hogy nem hisz nekem az se, mindegy elvileg jövő héten ha fogad elmegyek a másikhoz, akit választottam volna, bár őszintén nem gondoltam volna, h most még 1 külön procedúra, mert felmerül a dokiváltás. :(
2014. nov. 9. 14:50
 26/41 A kérdező kommentje:
Engem végülis nem a körülmények bosszantanak, hanem már napok óta gyomoridegem van amióta elmentem a fogadott dokimhoz és kijelentette ezt, meg azóta kb. rémálmaim vannak szüléssel kapcsolatban, amit már férjem is észrevett. Ezért támogatja ő is, ha ennyire "kicsinál" ez a dolog, akkor váltsunk orvost. Annyit nem ér ez az egész...
2014. nov. 9. 15:00
 27/41 A kérdező kommentje:
Értsd az alatt, hogy "kicsinál", múlt hétfőn mentem el hozzá, azóta minden reggel totál leizzadva, majdnem sírva ébredek, mert azt álmodom hogy haldoklik a babám vagy már meg is halt. Ez nem normális szerintem de már az anyám meg testvérem szerint sem, és ezen a doktor úr szerint csak túl kell lépni. A háziorvosom azt mondta, hogy erre már lehet pszichiáter is írna szakvéleményt, de ha oda csak akkor akarok elmenni, ha tényleg máshogy nem lehet elintézni. Uff.
2014. nov. 9. 15:10
 28/41 anonim ***** válasza:
82%

Pont azért, mert ennyire félsz, kellene benne bíznod, mert látod, neki te vagy fontos, nem a pénz. Ne bízz olyanban, aki a pénz miatt bármilyen óhajod teljesíti. Hidd el, ápolónőként látom, mennyire jó helyzetben vagy ezzel az orvossal.

Nagyon fontos a bizalom, és olyanban sose bíz, aki a kismama óhaját és pénzét a szakmai indokok elé helyezi.

2014. nov. 9. 15:11
 29/41 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy nem dolgoztad fel az előző szülésélményed, nem a doki hibája és nem is az ő feladata ezt belőled kikezelni. Lehet dokit váltani, és egyenesen császárt kérni, de a trauma attól még feldolgozatlan marad.

Ajánlom neked őket, segítenek: www.perinatus.hu

A császár sem veszélytelen, ez nem indok semmire. Kezeltesd magad, a traumát, és akkor tudsz majd reálisan dönteni!

2014. nov. 9. 16:56
 30/41 anonim ***** válasza:
6%

itt milyen okosan leírja mindenki, hogy a kérdező biztos nem tudja olyan jól, mint az orvos. DE! Ha a kérdező nem tudhatja, akkor ti honnan tudhatnátok?? Gondoljátok, ha az orvos nem tudja meggyőzni, hogy neki az a jobb, majd ti vadidegenek megtudjátok??

Ilyen pszichés problémával már akkor is vágnak, ha első szülés, nem ám, hogy előtte már volt egy császár.

Egyik oldalán sincs bizonyíték, hogy jobb lenne, mint a másik!

Kérdező, én keresnék egy másik orvost a helyedben!

2014. nov. 10. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!