Fontos! Mit csináljak, ha a dokim elzárkózik a császártól, pedig az előző is az volt?
Fogadott orvos, az előző babám császárral született (nem nála). Közölte, hogy ő nem nem fog megcsászározni "csak úgy", de én ezt szeretném, nem akarok kockáztatni, szeretném ha le lenne fixálva.
Mit tegyek? Eléggé idegesít ez a dolog, ami ugyebár nem jó. Már felajánlottam neki, hogy pár tízessel megspékelem a tarifáját (nem vágna földhöz) vagy mondja meg mennyit kér érte, de így sem akarja. (Már mondtam neki, hogy fáj a hegem, de azt mondja tudja, hogy csak azét mondom, mert császárt akarok :/ Amúgy annyira tényleg nem gáz, de néha bizony valóban fáj)
Én is így voltam,mégsem császároztak.
Az első nekem is császár volt.
Hidd el a doki tudja a dolgát.
Van az az orvos, aki jó pénzért meg fogja csinálni a császárt (ha más nem, magánklinikán). Kérdés, hogy ez az orvos a terhesgondozás során mennyire figyel rád és a babára? Vagy kizárólag a pénz érdekli?
Válassz másik orvost, ha az első nem szimpatikus, de nem biztos, hogy az első doki azért rossz orvos, mert nem a te kívánságod szerint ugrik, hanem próbál a szakmai protokoll szerint eljárni, és felvilágosít erről téged is, elvégre ő a szakember, nem te :) (tudom, te tested, de babád, de hidd el, nem mindig jó, ha laikus diktál)
Mondom ezt két komplikált terhességgel és két császárral a hátam mögött :)
Utolsó, mit értesz az alatt, h kockáztatja az életét mármint ő? Szerinted lenne, aki beperelné, mert meg már császározni egy kismamát, pl. egy kollégája? Hát nemtom, sztem egymás ellen nem vallanak ,mint ahogy én se keverném bajba a kollégámat, mert ez nem játék. De ezt nem értem.
Sztem az lesz, hogy elmegyek a másik alternatívához, akit ajánlottak, meglátom mit szól hozzá ő, mármint először is mit vet fel az előző császár miatt (valaki protokollból császároz így, még mielőtt felvetném anélkül is, hogy megfizetem ha kell) és majd eldöntöm, hogy végül leváltom-e.
elárulom, hogy ez nem protokoll, hanem önvédelem a részükről, aminek szakmai indoka nincs egyébként. Sectio után is lehet természetes úton szülni probléma nélkül (sőt, több sectio után is), de elég sok orvos kényelemből inkább vág, mert gyorsabb, biztosabb. Az tök mindegy nekik, hogy az anyának ez a rosszabb választás.
Elég szomorú, hogy vannak, akik azt hiszik, pénzért vehetnek orvosi döntést...
Akkor menj be egy urológushoz, és kérd meg, hogy vegye ki az egyik veséd, mert kisebb eséllyel lesz vesedaganatod, ha csak egy van. Vagy a fél tüdőd...
Szeretném megkérdezni ennek az orvosnak a nevét és elérhetőségét. Pont egy ilyen rendes embert keresek, aki kényelemből nem akar rögtön műteni. Remélem budapesti. A legtöbb orvos azonnal vàgna. Az első babám császáros lett,de már másnap tudtam,hogy legközelebb is megpróbálom.
Sajnos ma még nem sokan perelnek felesleges császàrért mert nem tudjàk hogy a gondjuk-bajuk,ami évekkel később jön elő pl. Összenövések, emiatt van. Én már egy éve olvasom a szakirodalmat erről és meggyőződésem, hogy a vbac a jo megoldás. Meg kell próbálni és csak akkor császározni,ha nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!