26+4 hetes vagyok ikrekkel. Eddig minden rendben volt, de ma nagyon erős mensi szerű görcseim vannak délután 4 óta. Próbálok pihenni, zuhanyoztam jó meleg vízben, de nem múlik el. Fájások közti időt nem tudok számolni, mert állandó, 10es sklálán kb. 6os. Majd leszakad a derekam is :( Mellette apa alig bír a 2évesünkkel, így a pihenés sem az igazi. Vérzés nem volt, délután még mozogtak a babák.
Szerintetek ugye ez még nem az? Ha mégis, mire számíthatok?
Istennek hála minden rendben lesz!!!!! Örülök nektek, várjuk még a hireket, ne felejts el irni :)
2014. okt. 9. 09:40
83/115 anonim válasza:
Így van!!! Küldjük az energiát!!! Nagyon szurkolunk értetek!!!
2014. okt. 9. 11:04
84/115 anonim válasza:
De jóóóó..Hihetetlen mekkora öröm nekünk,hogy ti jól vaygtok :) A nehezén már túl vagytok <3 Szorítunk!
2014. okt. 9. 16:59
85/115 anonim válasza:
Jajj de örülök! Nagyon izgultam értetek! Majd jelentkezz!
2014. okt. 9. 18:29
86/115 anonim válasza:
Szia!!! Hogy vagytok??? Babácska???? Ha van pár perced jelentkezz!!
2014. okt. 24. 21:46
87/115 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagytok??
2014. okt. 24. 23:05
88/115 anonim válasza:
Engem is érdekelne :)
2014. okt. 26. 00:09
89/115 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Az a helyzet, hogy a manó elkapott valami fertőzést, nagyon rosszul van. Vissza kellett intubálni, nem tudják táplálni, infúzióban kap mindent.. Most megint várjuk, hogy mi lesz :(
2014. okt. 27. 14:16
90/115 anonim válasza:
Ez nem lehet igaz, nagyon sajnálom. 2 hónapig küzdött ez a pici emberke, túl volt a nehezén, és most megint az életéért kell harcolnia. Reméljük már megerősödött annyira, hogy szerencsésen átvészeli ezt is.
Mennyi most a súlya?
Amikor mi voltunk a koraszülöttön, ott is volt egy fertőzés. Karanténba került minden baba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!