Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye ez még nem a szülés?

Ugye ez még nem a szülés?

Figyelt kérdés

26+4 hetes vagyok ikrekkel. Eddig minden rendben volt, de ma nagyon erős mensi szerű görcseim vannak délután 4 óta. Próbálok pihenni, zuhanyoztam jó meleg vízben, de nem múlik el. Fájások közti időt nem tudok számolni, mert állandó, 10es sklálán kb. 6os. Majd leszakad a derekam is :( Mellette apa alig bír a 2évesünkkel, így a pihenés sem az igazi. Vérzés nem volt, délután még mozogtak a babák.

Szerintetek ugye ez még nem az? Ha mégis, mire számíthatok?

2014. aug. 26. 19:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
27%
Bocs,de igaz... ennyien írtunk neki, így ismeretlenül aggódtunk és annyit se ír,hogy mi van velük. Ha már az első baba halála után írt, akkor szerintem most is tudott volna pár szót ide pötyögni. Vagy csak annyi,hogy hagyjuk, ha lesz ereje majd jelentkezik. Hisz azért a kétévest is el kell látni, talpon kell lennie!! De ennyit érdemeltünk volna...
2014. nov. 26. 14:34
 112/115 anonim ***** válasza:
Pont láttam vmikor egy ilyesmi kérdést. Ott is mindenki aggódott az anyukáért és ő is törölte magát....
2014. nov. 26. 14:36
 113/115 anonim ***** válasza:
100%

A PIC-es vagyok.

És empatikus vagyok,hidd el,de sosem szoktunk hazudni a szülőknek.Megmondjuk,ha nincs esély az életben maradásra!

Azt mondjuk,hogy 20 % az életben maradás esélye,lehet hinni,bízni,imádkozni,de azért 80%-ban biztos,hogy meghal!

Mért hazudnánk?Miért hagynánk hogy beleéljék magukat valamibe,ami nem biztos,hogy úgy lesz!

Ettől nem vagyok,vagyunk rossz emberek!

2014. nov. 26. 14:47
 114/115 anonim ***** válasza:
110-es válaszoló:ki a fene mondta,hogy nem volt fent?!Én azt írtam,hogy nem volt érkezése(értsd:kedve,ereje,stb.)ahhoz,hogy a töröltetésen kívül még írjon is.Ennyi.Tanuld meg érteni is amit olvasol!
2014. nov. 26. 16:38
 115/115 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,hogy törölte magát. Pedig mennyien izgultunk és drukkoltunk értük :(
2014. nov. 26. 17:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!